Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στο Δεκέμβριο, όμως αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να πραγματοποιηθούν πολλοί γάμοι, συνεχίζοντας το «χαμό» που είδαμε το προηγούμενο καλοκαίρι. Αν είσαι η μέλλουσα νύφη, τότε σίγουρα χρειάζεσαι νυφικό. Αν είσαι κουμπάρα ή καλεσμένη, σίγουρα θα εξετάσεις όλες σου τις επιλογές, προκειμένου να βρεις το κατάλληλο φόρεμα που θα «κλέψει» την παράσταση.

Στην αγορά υπάρχει μια μεγάλη γκάμα. Πάντα μας αρέσει όμως να ανακαλύπτουμε ταλαντούχους σχεδιαστές, που έρχονται να προσφέρουν κάτι διαφορετικό στις εμφανίσεις μας. Μια νέα συλλογή από νυφικά και βραδινά φορέματα παρουσίασε πρόσφατα η σχεδιάστρια Ματίνα Μέγκλα, με αφορμή το MEGLA-M rebranding. Στη συλλογή υπάρχουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες προτάσεις, όπως τα sur mesure νυφικά, και άλλες δημιουργίες από σατέν, μετάξι, μουσελίνα κρεπ και εντυπωσιακές διαφάνειες.

Η Ματίνα Μέγκλα είναι σχεδιάστρια νυφικών, καθώς και ενδυματολόγος θεάτρου. Οι σπουδές που έχει κάνει στην Αγγλία πάνω στο σχέδιο μόδας και το σχεδιασμό θεατρικού κουστουμιού, την οδήγησαν στο Nocha Fashion Week της Νέας Υόρκης, όπου πυροδοτήθηκε και η ιδέα για τη δημιουργία του brand MEGLA-M.

Η ιδιαιτερότητα της συλλογής είναι ότι ενώ μπορεί κανείς να βρει από το πιο απλό μέχρι και το πιο επιβλητικό νυφικό, όλα τα σχέδια μοιράζονται δύο κοινά χαρακτηριστικά: classiness & minimalism.

Τα βραδινά φορέματα ακολουθούν μια εξίσου παρόμοια αισθητική. Ποικιλία υφασμάτων και χρωμάτων, αλλά ο πυρήνας παραμένει για μια ακόμη φορά η κομψότητα και η ιδιαιτερότητα. Το κάθε ρούχο είναι μοναδικό και μπορεί να φορεθεί από μια βραδινή έξοδο, μια εκδήλωση και φυσικά την ημέρα του γάμου.

 Διαβάστε επίσης:

Τα γιορτινά κόκκινα χριστουγεννιάτικα νύχια είναι το καλύτερο look αυτής της σεζόν