Το καλοκαίρι πλησιάζει και είναι λογικό να θέλουμε πλέον να διαμορφώνουμε πιο ανεπιτήδευτα looks στο ντύσιμο, το χτένισμα και το μακιγιάζ.

Ειδικά με την κυριαρχία του boho στυλ, οι αέρινες και ελαστικές μπούκλες συμπληρώνουν αρμονικά το κάθε look.

Οι γυναίκες που έχουν φυσικά σπαστά μαλλιά δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα περισσότερο από το να ψεκάσουν τα μαλλιά τους με sea salt spray.

Οι υπόλοιπες μπορούν να εφαρμόσουν το κόλπο της Lona Vigi (hair stylist της Selena Gomez, αλλά και της Cameron Diaz, Olivia Wilde και Drew Barrymore).μυστικό για τέλειες μπούκλες

Όπως αποκάλυψε στο site Byrdie η Vigi το μυστικό της για ανεπιτήδευτες μπούκλες με ελαστική κίνηση είναι να “παίζει” με το ισιωτικό:

”Τυλίγω μερικές τούφες γύρω από το ισιωτικό από τη μέση και προς τα κάτω ενώ άλλες τις τυλίγω από την κορυφή ως την άκρη. Επίσης, μία τούφα τη γυρίζω με φόρα προς τα εμπρός και την επόμενη την γυρίζω με φόρα προς τα πίσω, οπότε το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο φυσικό.”

Τέλος, η Vigi φροντίζει να αφήνει τις άκρες έξω από το ισιωτικό όταν τυλίγει τις τούφες σε αυτό γιατί θέλει το φινίρισμα να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο στιλιζαρισμένο.

Η hair stylist των celebrities διατηρεί τον όγκο στο χτένισμα με λίγο αφρό για μπούκλες και έλαιο για να τιθασεύσει το φριζάρισμα.

Αν ονειρεύεστε ένα σέξι hair look που να έχει όγκο και κίνηση και να φαίνεται τόσο φυσικό ταυτόχρονα, τότε δεν έχετε παρά να εφαρμόσετε την παραπάνω τεχνική.