Κάθε γυναίκα ονειρεύεται μια μπρονζέ απόχρωση στο δέρμα. Καλύπτει τις μικρές ατέλειες που συνηθίζουμε να κοιτάμε στον καθρέφτη, υπενθυμίζοντάς μας πως επιτέλους βρήκαμε λίγο χρόνο για τον εαυτό μας, απολαμβάνοντας μια ημέρα στην παραλία. Οι beauty editors και οι δερματολόγοι επαναλαμβάνουν ότι όσο πιο μακριά από την ηλιακή ακτινοβολία μένει κανείς, τόσο περισσότερο προστατεύει το δέρμα του. Ωστόσο, μπορείς ακόμα να απολαύσεις τον ήλιο, παίρνοντας τις απαραίτητες προφυλάξεις. Δηλαδή καπέλο, γυαλιά ηλίου και αντηλιακά.

Τι αντηλιακά να πάρω φέτος;

Στην αγορά θα βρεις άπειρες προτάσεις αντηλιακών. Εμείς φέτος θα σου προτείναμε να δοκιμάσεις τα Sun Screen Velvet της FREZYDERM.
Βασισμένα στην κατοχυρωμένη πατέντα Second Skin Technology, τα αντηλιακά Sun Screen Velvet συγκεντρώνουν μοναδικά χαρακτηριστικά ηλιοπροστασίας με καλλυντική υπεροχή αλλά και σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Διαθέτουν προηγμένα φωτοσταθερά αντηλιακά φίλτρα που προσφέρουν ευρέος φάσματος προστασία, από την υπεριώδη, την υπέρυθρη και την ορατή ακτινοβολία.

Τα φίλτρα αυτά εξασφαλίζουν υψηλή αγκίστρωση στο δέρμα και δεν διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας, δεν εισχωρούν στην κυκλοφορία του αίματος και δεν ανιχνεύονται στο θαλασσινό νερό, αφήνοντας μηδενικό αποτύπωμα στο περιβάλλον. Η απολαυστική, βελούδινη υφή τους γίνεται αισθητή στο άγγιγμα κατά την εφαρμογή του αντηλιακού αλλά και ώρες μετά, αφήνοντας στο δέρμα άνεση και υπέροχο after-effect.

Απλώνονται τέλεια στην επιδερμίδα σαν ένα αόρατο «δεύτερο δέρμα», με ένα απλό άγγιγμα, χωρίς τριβή, και χαρίζουν σούπερ ανάλαφρη, άνετη αίσθηση, επιτρέποντας στο δέρμα να αναπνέει ελεύθερα, χωρίς να ασφυκτιά, γι’ αυτό και είναι ιδανικά ακόμα και για λιπαρές με τάση ακμής επιδερμίδες. Στα σημεία καλλυντικής υπεροχής τους, το ματ αποτέλεσμα που προσφέρουν στο δέρμα για πάνω 6 ώρες, απορροφώντας ταυτόχρονα λιπαρότητα και σμήγμα.

Sun Screen Velvet Face με δείκτη προστασίας 30 & 50+που δεν αφήνουν λευκή χροιά στην επιδερμίδα και είναι ιδανικά primer

Sun Screen Color Velvet με χρώμα για κάλυψη και δείκτη προστασίας 30 & 50+

 

Sun Screen Velvet Body SPF 50+