Τα μαύρα μαλλιά συνδυάζονται… άψογα!

Και εμείς συγκεντρώσαμε για σένα τα βασικότερα beauty tips για να εντυπωσιάζεις σε κάθε σου εμφάνιση και να συνδυάζεις άψογα τα μελαχρινά μαλλιά σου!

Έντονα χείλη

Το καλύτερο μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις είναι τα έντονα χρώματα στα χείλη όπως ένα κατακόκκινο γιατί κάνουν αντίθεση με τα μαλλιά σου.

Vampire Look

Γενικά υπάρχει ο κανόνας πως αν κάνεις έντονα μάτια πρέπει να μην κάνεις και έντονα χείλη, ισχύει και το αντίθετο. Βέβαια στα σκούρα μαλλιά αν μπορείς να βρεις την ισορροπία είναι ένα πολύ όμορφο και σέξι μακιγιάζ τα σκούρα μάτια με σκούρα χείλη.

Λαμπερό δέρμα

Ειδικά στις μελαχρινές είναι πολύ σημαντικό το δέρμα σου να δείχνει υγιές. Με τα σκούρα μαλλιά μπορεί πολύ εύκολα να τα δείχνεις κουρασμένη.

Σκούρα φρύδια

Με τα σκούρα μαλλιά πρέπει να έχεις και σκούρα φρύδια. Αν δεν είσαι φυσική μελαχρινή ίσως χρειαστεί να τα βάψεις για να υπάρχει μια ισορροπία στο πρόσωπο αλλά και να μην δείχνεις χλωμή.

Eyeliner

Επειδή τα σκούρα μαλλιά είναι αρκετά βαρετά ειδικά αν έχεις μόνο ένα χρώμα λίγο sexyness το χρειάζεται το πρόσωπό σου. Τι πιο σέξι από το γατίσιο μάτι; Κάνε ένα cat-eye eyeliner και πρόσθεσε ψεύτικες βλεφαρίδες.