Αγαπάμε να ακούμε τις επιτυχίες του μοναδικού Shawn Mendes και αγαπάμε να φοράμε τις δημιουργίες του Tommy Hilfiger. Και τι γίνεται όταν αυτοί οι δυο συνεργάζονται; Χαμός!

Η Tommy Hilfiger ανακοίνωσε την συνεργασία της «Play it Forward» με τον Καναδό τραγουδιστή και στιχουργό Shawn Mendes! Οι δυο μεριές ενώθηκαν για να ένα κοινό όραμα και ένα καλύτερο μέλλον. O Shawn Mendes θα είναι το πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας για το Καλοκαίρι 2022, με τίτλο «Classics Reborn». Η συγκεκριμένη καμπάνια μάλιστα, περιλαμβάνει μια συλλογή πλήρως κατασκευασμένη από βιώσιμα υλικά.


Το άλλο νέο που μάθαμε και μας ενθουσίασε είναι ότι στην επερχόμενη περιοδεία του Shawn Mendes, Wonder: The World Tour, ο τραγουδιστής θα φοράει πιο βιώσιμα, costume-made Tommy Hilfiger ρούχα και μάλιστα, θα δωρίσει και ένα εκατομμύριο δολάρια στις προσπάθειές του να μετριάσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της περιοδείας του. Εδώ είναι που λέμε, άνθρωπος με συνείδηση!


Και αν και η Άνοιξη του 2023 φαντάζει λίγο μακρινή, εμείς θα σε ενημερώσουμε από τώρα, ότι τότε θα κορυφωθεί η συνεργασία Shawn Mendes – Tommy Hilfiger με μια capsule συλλογή που σκοπό θα έχει να μας παρουσιάσει με ένα βιώσιμο τρόπο το διαχρονικό στυλ, χρησιμοποιώντας παράλληλα καινοτόμα, ανακυκλωμένα, νέα υλικά και πρακτικές κυκλικού σχεδιασμού.


Ο δε Shawn Mendes δήλωσε κατενθουσιασμένος από την συνεργασία του με τον Tommy Hilfiger καθώς τον θαυμάζει πάρα πολύ και η ένωση τους είναι για καλό σκοπό.

Πολλά congrats από εμάς!