Κακά τα ψέματα! Μετά την ηλικία των 40 ετών όλες οι γυναίκες αρχίζουν να ανησυχούν για τα πρώτα σημάδια γήρανσης που εμφανίζονται στο δέρμα. Η σύγχρονη επιστήμη, είναι γεγονός ότι δίνει πολλές λύσεις, αφού πλέον είναι διαθέσιμες αρκετές θεραπείες, ενέσιμα και επεμβάσεις που μπορούν να αφαιρέσουν αρκετά χρόνια από πάνω μας και μάλιστα ανώδυνα. Τι γίνεται στην περίπτωση όμως που μια γυναίκα ή φοβάται ή δε μπορεί να καλύψει το οικονομικό κόστος της αισθητικής ιατρικής;

Ευτυχώς, σήμερα τα προϊόντα αντιγήρανσης έχουν αρχίσει να κάνουν θαύματα. Το brand FILORGA, που εμπνέεται από την αισθητική ιατρική, έχει δημιουργήσει προϊόντα για κάθε ανάγκη που εγγυόνται άμεσα αποτελέσματα. Το 1978 ο γιατρός Michel Tordjman, ένας Γάλλος αισθητικός ιατρός µε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κυτταρική βιολογία, μετά από χρόνια έρευνας σχετικά µε τη γήρανση του δέρματος, εφηύρε ένα μοναδικό ενέσιμο διάλυμα πολλαπλής αναζωογόνησης, το οποίο είχε την ικανότητα να δρα σε καίριες παραμέτρους της ποιότητας του δέρματος. Η εφεύρεση αυτή οδήγησε στη δημιουργία της Laboratoires FILORGA, η οποία διέπρεψε στον σχεδιασμό ενέσιμων προϊόντων που χρησιμοποιούνται από τους σημαντικότερους ειδικούς στην αισθητική ιατρική.

Προκειμένου να καταστήσουν την τεχνογνωσία τους προσβάσιµη σε όλους, τα εργαστήρια της Filorga ανέπτυξαν τις συνθέσεις τους στην φιλοσοφία MEDI-COSMETIQUE. Πρόκειται για
προϊόντα περιποίησης που περιέχουν NCEF, δηλαδή νέους κυτταρικούς παράγοντες εγκλωβισμένους σε κάψουλα, ένα µμοναδικό σύμπλεγμα πολλαπλής αναζωογόνησης.
Η προηγμένη σύνθεση οδήγησε στην ανάπτυξη προϊόντων µε πραγματική αντιγηραντική, αποτελεσματικότητα και ορατά αποτελέσματα σε 7 ηµέρες.

Τα εν λόγω προϊόντα περιποίησης έχουν καινοτόμο σύνθεση με:

– Υαλουρονικό οξύ εμπνευσμένο από τα ενέσιμα filler.
– 50 συστατικά βιταμίνες, αμινοξέα, µμέταλλα, συνένζυμα, αντιοξειδωτικά, εμπνευσμένα από τις ενέσεις αναζωογόνησης. Η σειρά περιλαμβάνει:

Λοσιόν

Κρέμα ημέρας

Κρέμα πολλαπλής διόρθωσης

Serum

Μάσκα νυκτός

Κρέμα ματιών

Διαβάστε επίσης:

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου με 90s look στους δρόμους της Αθήνας | Thats Life. Life as it is!