Η σαγιονάρα είναι ένα αγαπημένο υπόδημα. Είναι όμως ταυτόχρονα συνδεδεμένη με το καλοκαίρι αποκλειστικά, αφού οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν επιτρέπουν να κυκλοφορούμε στο δρόμο με εκτεθειμένα τα δάχτυλα και τις φτέρνες. Φέτος, όμως μάλλον είναι η χρονιά των ανατροπών, αφού οι πάντα βολικές σαγιονάρες, αλλάζουν εμφάνιση και προσαρμόζονται στις ανάγκες της περιόδου!

Απορείς πως γίνεται αυτό; Η απάντηση βρίσκεται στην καινοτομία! Τα brands Havaianas και MARKET αποφάσισαν να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας το νέο Zip Top, το πρώτο 2 σε 1 puffer flip flop. Η συγκεκριμένη συνεργασία, που έχει ως βασική πηγή έμπνευσης το τολμηρό και παιχνιδιάρικο πνεύμα των δύο brands, συνδυάζει την καινοτόμο οπτική του L.A. cult brand με το χαρακτηριστικό σχεδιασμό της Havaianas. Το αποτέλεσμα; Η δημιουργία ενός εξαιρετικά πρωτοποριακού flip flop!

Το νέο μοντέλο Zip Top θα κυκλοφορήσει φέτος το φθινόπωρο, μεταμορφώνοντας τις κλασσικές σαγιονάρες από ένα βασικό καλοκαιρινό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, σε ένα άνετο χειμερινό παπούτσι. Με μια πρώτη ματιά θυμίζει ένα κλασικό flip flop, αλλά το Zip Top διαθέτει φερμουάρ κατά μήκος της σόλας και στη βάση του επάνω μέρους, επιτρέποντάς την εύκολη προσθήκη ή αφαίρεση του επάνω puffer μέρους, ανάλογα με το στυλ που θέλετε να υιοθετήσετε και τις σχετικές περιστάσεις.

Το λογότυπο Havaianas x MARKET εμφανίζεται πάνω στο λουράκι, στη σόλα, ενώ παράλληλα είναι ραμμένο διακριτικά και στο επάνω μέρος του Zip Top. Μέσω της συνεργασίας τους, τα brand Havaianas και MARKET έχουν διευρύνει τα όρια του σχεδιασμού των flip flops, επαναπροσδιορίζοντας όχι μόνο την εμφάνιση του προϊόντος, αλλά και τη χρήση του. Οι σαγιονάρες θεωρούνται από τους περισσότερους το key item του καλοκαιριού, αλλά αυτή η συνεργασία ανατρέπει αυτή την παραδοχή και επανατοποθετεί τις σαγιονάρες ως μια ζεστή επιλογή για το χειμώνα.

Διαβάστε επίσης:

Vintage μυστικά ομορφιάς από τους πιο λαμπερούς αστέρες του Παλιού Χόλιγουντ | Thats Life. Life as it is!