Δεν πρέπει να υπάρχει άλλο ρούχο που να έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από τόσες γυναίκες, άντρες και παιδιά παγκοσμίως. Το τζιν ξεκίνησε ως ρούχο εργασίας αλλά μόλις βρήκε το δρόμο του για τον κόσμο της μόδας κέρδισε επάξια μια θέση στο πάνθεον των εμβληματικών ρούχων, όπως το μικρό μαύρο φόρεμα.

Είναι η άνεση που προσφέρει, η ανθεκτικότητα που έχει σαν ύφασμα, το ασύγκριτο coolness που κουβαλάει ανεξαρτήτως σχεδίου, η ικανότητά του να ταιριάζει σε όλα τα στιλ και με όλα τα ρούχα. Ίσως είναι και όλα αυτά μαζί. Σημασία έχει ότι βρίσκεται σε κάθε ντουλάπα και αποτελεί αγαπημένη επιλογή outfit για πολύ κόσμο.

Εμείς ξέρουμε καλά από denim days, ξέρεις εκείνες οι ημέρες που απλά επιβάλλεται να φορέσεις τζιν, γι’ αυτό κάναμε μια βόλτα στη νέα συλλογή των Marks & Spencer και βρήκαμε μερικές ενδιαφέρουσες επιλογές! Όλα τα denim είναι φτιαγμένα από βαμβάκι από 100% βιώσιμες πήγες, το οποίο παράγεται στο πλαίσιο του προγράμματος Better Cotton Initiative. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία των Marks & Spencer, υποστηρίζονται χιλιάδες αγρότες που επωφελούνται από τις βιώσιμες πρακτικές που εφαρμόζονται, όπως η αποτελεσματικότερη χρήση νερού, εντομοκτόνων και λιπασμάτων.

Η γυναικεία συλλογή έχει μεγάλη ποικιλία σε τζιν items από φορέματα μέχρι άνετα πουκάμισα, προσφέροντας εύκολες επιλογές αλλά και προτάσεις για μοναδικά fashion outfits.

Marks & Spencer. Skinny γυναικείο τζιν €39,95

Marks & Spencer. Denim γυναικείο πουκάμισο €49,95

Marks & Spencer. Balloon γυναικείο τζιν €39,95

Marks & Spencer. Denim φόρεμα €69,95

Η ανδρική συλλογή παρουσιάζει σύγχρονα, stylish τζιν παντελόνια με αυθεντικά washes, νέες προσθήκες, παραδοσιακές γραμμές και διαχρονικά και premium τζιν.

Marks & Spencer. Ανδρικό τζιν σε κλασική γραμμή €39,95

Marks & Spencer. Skinny ανδρικό τζιν €49,95

Η παιδική συλλογή προσφέρει άνεση κινήσεων και αυτοπεποίθηση -αυτό ακριβώς που χρειάζονται τα λιλιπούτεια μοντέλα μας. Ζώνες που ρυθμίζονται εύκολα, σαλοπέτες για τρομερό στιλ και πολλές ακόμη επιλογές.

Marks & Spencer. Παιδική τζιν σαλοπέτα €24,95