Μπορεί το καλοκαίρι να μην έχει τελειώσει εντελώς -μεταξύ μας βέβαια, όταν πηγαίνεις πρώτη μέρα δουλειά είναι σα να έχει τελειώσει-, ωστόστο το φθινόπωρο βρίσκεται πλέον πολύ κοντά μας, γι’αυτό δεν θα μπορούσαμε να μην ρίξουμε ένα βλέφαρο στις φετινές τάσεις. Θα έχεις παρατηρήσει μάλιστα, ότι τα καταστήματα έχουν ήδη εφοδιαστεί με τα κατάλληλα ρούχα, γι’αυτό βρήκαμε ποια θα είναι τα must have για το φθινόπωρο.

1. Το σουέντ ύφασμα

Δυνατό comeback θα κάνει το φθινόπωρο το σουέντ ύφασμα, σε φούστες και jackets. Ιδανικό μάλιστα για όλες τις ώρες της ημέρας.

suede

2. Τα πρωτότυπα jean παντελόνια

Δεν μας κάνει εντύπωση μιας και είχαμε δει πόσο είχε κυριαρχήσει το τζιν παντελόνι με τα αυτοκόλλητα. Έτσι λοιπόν, και την εποχή του φθινοπώρου, θα κυριαρχήσει το πρωτότυπο και περίεργο τζιν.

jean

3. Το bomber jacket

Μπορεί το κρύο να μην είναι τσουχτερό, σίγουρα όμως κάποια βραδιά θα χρειαστείς ένα ελαφρύ bomber jacket που είναι όχι μόνο μοντέρνο αλλά και στιλάτο.

bomber

4. Τα στρατιωτικά μποτάκια

Αγαπημένα στρατιωτικά μποτάκια που για ακόμη μια φορά είναι must have item για τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Στην δουλειά, στην βόλτα και στο καφέ, είναι τα ιδανικά παπούτσια.

boots