Η αλήθεια είναι πως η Κατερίνα Γερονικολού δεν είναι μόνο ταλαντούχα ηθοποιός αλλά είναι και πανέμορφη. Έτσι, δεν είμαστε λίγες εμείς που ζηλεύουμε τα υπέροχα πλούσια μαλλιά της αυτός έιναι και ο λόγος που αποφάσισε να μοιραστεί το μυστικό της. Ταξιδεύοντας στον κόσμο των σειρών Oil Ultime και BC Bonacure η Κατερίνα ανακαλύπτει όλα τα premium προϊόντα περιποίησης μαλλιών με την υπογραφή της Schwarzkopf Professional.

Capture

Με σύνθημα τα hashtags #TRUEBEAUTY και #BELIEVEINCONFIDENCE και με μεγάλη εμπιστοσύνη στην επαγγελματική υπεροχή της Schwarzkopf Professional, η Κατερίνα αφέθηκε στα χέρια των ειδικών!

 Συντονιστείτε μαζί της και ανακαλύψτε και εσείς το μαγικό κόσμο της απόλυτης περιποίησης μαλλιών!

Capture

Η premium σειρά Oil Ultime από τη Schwarzkopf Professional είναι ειδικά εμπνευσμένη από τη σύγχρονη αρωματοθεραπεία για να «ξεκουράζει» και να καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής. Ακόμη, η σειρά BC Bonacure από τη Schwarzkopf Professional, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να περιποιείται τα ταλαιπωρημένα μαλλιά δίνοντάς τους λάμψη, ενυδάτωση, ελαστικότητα και ισορροπία.

Capture

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα των σειρών Oil Ultime και BC Bonacure, αποκλειστικά σε κομμωτήρια που συνεργάζονται με την Schwarzkopf Proffesional.

 

About The Author