Ο ύπνος είναι σημαντικός και ευεργετικός τόσο για το σώμα όσο και το μυαλό σου. Πέρα όμως από το ποσοτικό κομμάτι και τις ώρες που πρέπει να κοιμάσαι, υπάρχει και το ποιοτικό κομμάτι. Και σε αυτό ένα μεγάλο ρόλο παίζει τελικά το να κοιμάσαι χωρίς πιτζάμες.

Ο ύπνος χωρίς ρούχα κάνει καλό και σε ξεκουράζει περισσότερο. Γιατί; Δες παρακάτω…

1 Είναι πιο εύκολο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πλύνεις το πρόσωπο σου και απλά να βγάλεις τα ρούχα ρου και να πέσεις για ύπνο. Ενώ ένα ζεστό ντους πριν θα σε ξεκουράσει περισσότερο και θα κοιμηθείς ακόμα καλύτερα.

2 Είσαι πιο άνετη. Και το πρωί ξυπνάς πιο ξεκούραστη και ευτυχισμένη. Δεν σε πιέζει η φόρμα, δεν μπλέκεται το μπλουζάκι σου, δεν σε προβληματίζει τίποτα απολύτως.

3 Η επαφή του δέρματος είναι καλύτερη. Γιατί είναι διαφορετική αίσθηση να έχεις την επαφή των ρούχων και διαφορετική εκείνη της επιδερμίδας σου με τα βαμβακερά σεντόνια. Μαγεία!

4 Είσαι ελεύθερη. Δεν σε ενοχλεί τίποτα, ενώ η ελευθερία του να μην φοράς τίποτα και απλά να κοιμάσαι ήρεμη είναι απολαυστική.

5 Το δέρμα σου αναπνέει. Φορώντας ρούχα όλη μέρα το δέρμα σου δεν έχει την δυνατότητα να αναπνεύσει. Το βράδυ λοιπόν είναι η κατάλληλη ώρα για να του δώσεις την άνεση και το οξυγόνο που χρειάζεται.