Η επιδερμίδα σου είναι το Α και το Ω. Και το να είναι απαλή και όμορφη δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις. Για την ακρίβεια είναι τόσο απλό όσο αυτά τα πέντε απλά βήματα.

1 Απολέπιση με βούρτσα
Γιατί απολέπιση μπορεί να κάνεις κάθε τόσο μετά το μπάνιο σου, αλλά είναι απαραίτητο που και που να χρησιμοποιείς και την ειδική βούρτσα. Προσφέρει πολύ καλύτερα αποτελέσματα, πιο αποτελεσματική απολέπιση και πιο καθαρό και απαλό δέρμα.

2 Μην ξεχνάς την ενυδάτωση
Είναι πολύ σημαντική, ειδικά αυτή την περίοδο όπου το δέρμα σου ήταν ταλαιπωρημένο από το καλοκαίρι και τώρα με τα πρώτα κρύα γίνεται πιο άγριο. Κάνε την ενυδάτωση του σώματος και του προσώπου σου ρουτίνα, κάθε φορά μετά το ντουζ.

 


nature-pomegranate_bodyoil_250ml_
Λάδι Σώματος με ρόδι από την Nature
3 Γυμνάσου
Κάνει καλό! Η άσκηση αποβάλλει τις τοξίνες του οργανισμού και καθαρίζει την επιδερμίδα. Η συχνή άσκηση θα κάνει το δέρμα σου να λάμπει και να είναι πιο απαλό από ποτέ. Το μονο που χρειάζεται είναι μερικά λεπτά τρεξίματος την ημέρα.

4 Ελάττωσε τους ερεθισμούς μετά το ξύρισμα
Γιατί όλες ξέρουμε τι σημαίνει να κάνεις αποτρίχωση με κρύο. Για να αποφύγεις λοιπόν ερεθισμούς και τραυματισμούς, κάθε φορά μετά το ξύρισμα άπλωσε στην επιδερμίδα σου ένα ελαφρύ λάδι σώματος. Κάνει θαύματα!

baby-oil

 Βaby oil της Johnson & Johnson, Bedtime

5 Πίνε νερό!
Το πιο βασικό για το τέλος. Επιδερμίδα όμορφη και λαμπερή χωρίς νερό δνε υπάρχει, θα τα λέμε κάθε φορά. Φτιάξε ένα σύστημα που να σε βολεύει, αν δεν είσια φνα του νερού και φρόντισε να πίνεις τουλάχιστον μισό λίτρο την ημέρα.