Το νερό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της διατροφής και της υγείας μας. Αλλά αυτά τα ξέρεις ήδη. Η ενυδάτωση αποτελεί την βάση τόσο για έναν οργανισμό γεμάτο ενέργεια όσο και για μια όμορφη επιδερμίδα, αλλά και για πολλά-πολλά ακόμα.

Και παρόλο που είναι τόσο ευεργετικό για τον οργανισμό μας πάντα ξεχνάμε να πιούμε ακόμα και το μπουκαλάκι που μας φέρνουν το πρωί μαζί με τον καφέ.

Τι γίνεται όμως όταν τηρούμε το πρόγραμμα μας και για 30 μέρες πίνουμε μπόλικο νερό; Αυτά είναι όλα όσα θα παρατηρήσεις στον οργανισμό σου και είναι όλα πολύ, μα πολύ, καλά!

1 Η νοητική σου διαύγεια θα αυξηθεί
Θα μου πεις τώρα τι σχέση έχει το νερό με την νοημοσύνη σου. Τεράστια θα σου πω εγώ! Καθώς το μυαλό χρειάζεται οξυγόνο, το νερό είναι εκείνο που του το παρέχει σε μεγάλες ποσότητες. Γεγονός που αυξάνει την αποδοτικότητα σου.

2 Θα δείχνεις πολύ πιο νέα
Εξηγήσεις εδώ μάλλον δεν χρειάζονται πολλές! Το δέρμα σου είναι συνεχώς ενυδατωμένο και σφρυγηλό, ενώ είναι απαλό και πιο λαμπερό από ποτέ. Τέλος το νερό έχει την δύναμη να εξαφανίσει μέχρι και τους μαύρους κύκλους.

3 Θα τονωθεί το ανοσοποιητικό σου
Το νερό είναι το καλύτερο φυσικό φάρμακο. Τονώνει το συκώτι και τα νεφρά σου, ενώ κάνει το φθινοπωρινό σου κρύωμα να περάσει πολύ πιο γρήγορα.

4 Θα δυναμώσει την καρδιά σου
Ένα ποτήρι νερό πριν πέσεις για ύπνο βοηθάει στο να έρθει η πίεση σου στα φυσιολογικά επίπεδα. Ενώ μια έρευνα έχει δείξει πως όσοι πίνουν περισσότερα από πέντε ποτήρια νερό την ημέρα, είναι λιγότερο πιθανό να πάθουν καρδιακό επεισόδιο.

5 Θα αδυνατίσεις
Σίγουρα το ήξερες και σίγουρα μάλλον πρέπει να σου το υπενθυμίσουμε. Δεν υπάρχει δίαιτα που να μην λειτουργεί καλύτερα αν την συνοδεύεις με μπόλικο νερό. Καθαρίζει τον οργανισμό σου από τις τοξίνες, είναι φυσικός λιποδιαλυτής, ενώ είναι η καλύτερη απάντηση στο λίπος της κοιλιάς.

Ίσως τώρα, το μπουκαλάκι με το νερό στο γραφείο σου να σου φαίνεται πιο δελεαστικό;