Φτάνουμε σιγά σιγά στο τέλος του καλοκαιριού και από την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι περισσότερες δραστηριότητες. Κάθε νέος, είτε βρίσκεται στις τελευταίες τάξεις του Λυκείου είτε ξεκινά την ακαδημαϊκή του σταδιοδρομία, γνωρίζει πως τα νέα ξεκινήματα πρέπει πάντα να συνοδεύονται από… στυλ!

Φούτερ, φόρμες, denim προτάσεις και συνθετικές γούνες παραδοσιακά βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις όσων θέλουν να συνδυάζουν την άνεση με εμφανίσεις που δεν περνούν απαρατήρητες. Αυτό είναι το βασικό χαρακτηριστικό και της νέας συλλογής 2005 x Leeves, που θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο MODIVO.GR από τις 25 Αυγούστου.

Μια συλλογή γεμάτη νοσταλγία

Η νέα συλλογή προέκυψε όταν δύο εμβληματικές πολωνικές μάρκες streetwear ένωσαν τις δυνάμεις τους. Η μάρκα 2005 που ιδρύθηκε από τον Νικόλαο Μπαρτσέφσκι και η Leeves, με επικεφαλής τον Νικόλαο Μπαγκίνσκι, είναι μάρκες που αγαπήθηκαν από την πολωνική κοινότητα του streetwear και κάθε μία από τις συλλογές τους γνωρίζει τεράστια επιτυχία στους νέους. Αυτό το καλοκαίρι ξεκινούν με ένα νέο drop, που εξυμνεί τη νοσταλγία που συνδέεται με τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού και τα ταξίδια στη φύση με μια παρέα φίλων.

Η διασκέδαση, η ελευθερία, ο καλοκαιρινός έρωτας και η ελευθερία από το Διαδίκτυο είναι μόνο μερικές από τις συσχετίσεις που ενέπνευσαν τους δημιουργούς κατά την προετοιμασία της συλλογής. Κάθε στοιχείο της συλλογής φέρει μια ιστορία, όχι πάντα ξεκάθαρη, η οποία μπορεί να ερμηνευτεί από τον παραλήπτη με ατομικό τρόπο. Το πιο σημαντικό στοιχείο στη δημιουργική διαδικασία ήταν η διατήρηση του DNA και των δύο brands σε κάθε προϊόν – εξ ου και τα oversized φούτερ με κουκούλα και τα παντελόνια cargo του brand 2005, που αναφέρονται στο στυλ της μάρκας Leeves.

Οι στάμπες που εμφανίζονται στα προϊόντα αναφέρονται σε olds chool t-shirts που φοριούνταν πριν από αρκετά χρόνια, και αφετέρου είναι ένα καλλιτεχνικό μανιφέστο που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο μιας μάρκας. Σε μια συλλογή που χωρίζεται σε day & night looks, τα διακοσμητικά στοιχεία για τα οποία φημίζεται η 2005 αναμειγνύονται με τα μοτίβα της φύσης που χαρακτηρίζουν τη Leeves. Η συλλογή ενέπνευσε επίσης τους δημιουργούς της να συνδυάσουν τα λογότυπα και των δύο brands και να δημιουργήσουν ένα.

Εκτός από τα προαναφερθέντα φούτερ και παντελόνια, η capsule collection περιλαμβάνει επίσης t-shirts με prints, άνετες φόρμες, μπουφάν και καπέλα με ενιαίο λογότυπο.

Διαβάστε επίσης:

Η H&M φέρνει το μέλλον στη ντουλάπα σου! | Thats Life. Life as it is!