Η μόδα κάνει κύκλους, γι’αυτό και πολλές φορές έχουμε δει να επιστρέφουν ρούχα και αξεσουάρ από την εποχή των ’80s και ’90s. Ρούχα που βλέπουμε στις φωτογραφίες να φοράμε και αναρωτιόμαστε τώρα τι σκεφτόμασταν τότε, κάνουν comeback ταιριάζοντας σε πλήρη αρμονία με τα δεδομένα της εποχής. Μιας λοιπόν που σε 4 ημέρες λέμε bye-bye στο 2016, ετοιμαζόμαστε να καλώς ορίσουμε τις νέες τάσεις της μόδας και της ομορφιάς που θα επικρατήσουν το 2017.

Έτσι λοιπόν αφού έχουμε δει τι θα φορεθεί και ποια beauty trends θα μας απασχολήσουν, έχουμε και τη νέα τάση στα σουτιέν. Τι εννοείς ότι δεν έχεις παρακολουθήσει ποτέ τι παίζει με αυτά; Ώρα να ενημερωθείς σωστά λοιπόν!

2003582-1480945791-640x0c

Σύμφωνα με το Who What Wear, το trend που έρχεται από τα παλιά είναι τα push-up bras που πρόκειται να αναδείξουν τα αποκαλυπτικά ντεκολτέ. Ανάμεσα στις χαρούμενες της υπόθεσης γι’αυτό το comeback, είναι και το μοντέλο Stella Maxwell, η οποία δήλωσε: «Αγαπώ τα push-up bras, πιστεύω ότι είναι υπέροχα!«.

Το σχέδιο ειδικά που θα αγαπηθεί, είναι εκείνο που είναι δαντέλα και έχει στιλ balconette. Ακόμα λοιπόν κι αν ο καλός Θεούλης ξέχασε να σε προικίσει σε εκείνο το σημείο, τότε με αυτό το σουτιέν δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα!