Έχει ξεκινήσει μια νέα σεζόν, θα έλεγα, στην ζωή μας και επειδή αποχαιρετήσαμε το καλοκαιράκι, δεν σημαίνει ότι δεν έρχονται πολλά απολαυστικά πράγματα στην ζωή μας.

Νέα ξεκινήματα και ο «νέος εαυτός μας» είναι πανέτοιμος να τα υποδεχτεί, με την βοήθεια της FOREO που είναι δίπλα μας πάντα για να κάνει την ζωή μας ευκολότερη και να μας βοηθήσει να πραγματοποιήσουμε όλες τις beauty υποσχέσεις μας!

Σηκώστε το χέρι σας αν δεν έχετε ταυτιστεί με την Anne Hathaway στην ταινία «Ο Διάβολος Φοράει Prada», επιστρέφοντας στο σπίτι από τις καλοκαιρινές διακοπές και βρίσκοντας τον εαυτό σας να αντιμετωπίζει την επιστροφή στη ζωή της πόλης!

Ώρα λοιπόν, για ένα νέο ξεκίνημα μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα. Πολλοί τώρα θα δώσουν την υπόσχεση στον εαυτό τους να ξεκινήσουν γυμναστήριο – μία υπόσχεση που οι περισσότεροι αμελούμε για… την επόμενη Δευτέρα! Τι θα λέγατε όμως να ξεκινήσετε εντατικό training… του προσώπου;

Η FOREO, ο σουηδικός κολοσσός της τεχνολογίας και της ομορφιάς, σας επιφυλάσσει έναν πραγματικό… personal trainer για να αναβαθμίσει το συρτάρι της περιποίησης της επιδερμίδας σας και να σας χαρίσει όλη την υγιή λάμψη που αναζητάτε με ήπιο και ασφαλή τρόπο.

Το FOREO BEAR πραγματοποιεί όλες του τις υποσχέσεις – γυμνάζει τους μύες του προσώπου, τους τονώνει, δημιουργεί ορατές γωνίες που θα ζήλευε κάθε μοντέλο, κι όλα αυτά από την άνεση του σπιτιού σας.

Το μικρό, πολύ cute, αλλά και πολύ ισχυρό αυτό gadget ομορφιάς πραγματοποιεί συνεδρίες Face Gym χάρη στην απαλή και απόλυτα ασφαλή τεχνολογία μικρορεύματος και τους χαλαρωτικούς παλμούς T-Sonic, αποτελώντας το must-have προϊόν ομορφιάς για λαμπερή επιδερμίδα.

Είστε έτοιμες για μεγάλες και σημαντικές αλλαγές; Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν στα σίγουρα!