Ο τέλειος άνδρας ο άνδρας ο σωστός… και τα λοιπά! Και όμως υπάρχει κατά κάποια έννοια! Τέλειος δεν είναι κανείς, όμως ο άνδρας ο αποφασιστικός, που ξέρει τι θέλει και πώς να το διεκδικεί υπάρχει, και τον αντιπροσωπεύουν 3 ζώδια!

 

TΑΥΡΟΣ

Ο άντρας Ταύρος έχει απίστευτη υπομονή, αλλά και επιμονή. Θέτει στόχους και ό,τι βάλει στο μυαλό του θα το καταφέρει, ο κόσμος να χαλάσει. Δεν θα ηρεμήσει αν δεν πάρει αυτό που θέλει και αν δεν πετύχει όσα επιθυμεί. Δεν έχει μόνο την απαραίτητη θέληση και υπομονή, έχει και τον τρόπο να τα καταφέρει. Βλέπει τον όποιο στόχο του σαν «κόκκινο πανί» και «ορμά» με όλη του την δύναμη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός μοιράζεται πολλά στοιχεία με τον άντρα Ταύρο που αναφέραμε λίγο πιο πάνω. Ως άνθρωπος, έχει απίστευτη υπομονή. Δεν βιάζεται, δεν παίρνει αποφάσεις χωρίς σκέψη και δεν θα κάνει παρορμητικές κινήσεις. Ο Σκορπιός περιμένει πάντα στη “γωνία” έτοιμος να “χτυπήσει” την κατάλληλη στιγμή. Έχει ένα απίστευτο ένστικτο που τον οδηγεί και ξέρει ακριβώς ποια είναι το σωστό timing για να δράσει. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Σκορπιός να αποτύχει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η λέξη αποτυχία δεν υπάρχει ούτε στο λεξιλόγιο του Αιγόκερω. Ο άντρας αυτός ξέρει μόνο να κερδίζει. Θα κάνει τα πάντα για να πετύχει αυτό που θέλει. Θα τα δώσει όλα. Έχει υπομονή, επιμονή και τρελή αντοχή. Δεν «νιώθει»… Αν χρειαστεί θα φτάσει στα όριά του, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αποκτήσει αυτό που έχει βάλει στο μυαλό του. Για εκείνον τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και δεν δέχεται το «όχι» ως απάντηση.

Αν έχεις στην ζωή σου λοιπόν κάποιο από τα παραπάνω ζώδια, έχεις δίπλα σου έναν άνδρα που θα πολεμήσει για εσένα!

Πηγή: astrology.gr