Τι να πω… ή μάλλον, τι να γράψω για αυτό τον άνδρα. Είναι ένας κούκλος και έχει καταφέρει να κλέψει την καρδιά εκατομμυρίων γυναικών. Αν και η ζωή του έχει φέρει πολλές αναποδιές και δυσκολίες, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, όλα μαγικά άλλαξαν και κατάφερε να γίνει ένας επιτυχημένος ηθοποιός και τραγουδιστής.

Σε λίγο χρονικό διάστημα μάλιστα, είδε το όνομα και το πρόσωπο του να φιγουράρουν παντού ανά τον κόσμο, γνωρίζοντας την απόλυτη αποθέωση, ιδίως από το γυναικείο κοινό. Ο πασίγνωστος ηθοποιός της ταινίας «365 Days» του Netflix κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι με τίτλο «Player» από το αναμενόμενο του album! Και φυσικά, ο λόγος για τον Michele Morrone!

Όπως μάλιστα δήλωσε και ο ίδιος για το καινούριο του κομμάτι, «Το “Player” είμαι εγώ και το μονοπάτι μου για την αληθινή αγάπη. Τόσο συχνά νιώθω ότι με επιθυμεί ο καθένας, αλλά ότι κανείς δεν είναι διατεθειμένος να πάρει το ρίσκο να με δεχτεί γι’ αυτό που είμαι. Φοβούνται τον τρόπο με τον οποίο ζω την ζωή μου – συνέχεια γυρίζοντας τον κόσμο, παίζοντας διαφορετικούς ρόλους και δουλεύοντας ως τραγουδιστής. Ποτέ δεν είμαι σίγουρος αν ενδιαφέρονται για εμένα σαν άτομο ή για το τι αντιπροσωπεύω στον έξω κόσμο.».

Δύσκολη η celebrity life Μichele μας!