Λάμψη, ευεξία, φροντίδα, αγάπη, πάρτι, δώρα, ανυπομονησία, χαρά και ανθρωπιά είναι μερικές μόνο από τις λέξεις που μπορούν να περιγράψουν τα Χριστούγεννα! Οι γιορτές πλησιάζουν και μετράμε αντίστροφα τις μέρες που περιμένουμε πώς και πώς για να έρθουμε ακόμα πιο κοντά με τους αγαπημένους μας και να μοιράσουμε απλόχερα την αγάπη μας! Με αυτήν ακριβώς την διάθεση εναρμονίζεται και η The Body Shop που περικλείει τα ίδια και ακόμα περισσότερα. Το μότο μας για φέτος είναι λάμψη τόσο εσωτερική όσο και εξωτερική!

Φέτος μέχρι τις γιορτές, μετράμε αντίστροφα με τα μοναδικά Advent Calendar της The Body Shop που κρύβουν υπέροχα δώρα για να μην ξεχνάμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας. Σε κάθε κουτάκι κρύβεται και μια πηγή ευεξίας και μας φέρνει με τον πιο όμορφο τρόπο ένα βήμα πιο κοντά στην λάμψη αλλά και στην αγαπημένη μας ημέρα! Επίσης, μήπως θα μας μάθουν και κάτι που δεν ξέραμε για τα αγαπημένα μας ημερολόγια;

Η The Body Shop μας βοηθάει να έρθουμε ακόμα πιο κοντά με φίλους και συναδέρφους αφού οι προτάσεις της για φανταστικό Secret Santa είναι μοναδικές, προσιτές αλλά πάνω απ’ όλα πρακτικές! Φέτος το αγαπημένο μας χριστουγεννιάτικο παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό γιατί έχει πολλές εκπλήξεις, ιδανικές για όλους στη λίστα μας και είναι σίγουρο ότι θα κάνουν θαύματα! Και είναι 100% εγκεκριμένα από τον Άγιο Βασίλη, φυσικά!

Τα δώρα είναι για όλους μας μια πράξη αγάπης και φροντίδας προς τους αγαπημένους μας ανεξάρτητα από το πόσο κοστίζουν. Κι αυτό ισχύει και για την The Body Shop που γίνεται ο απόλυτος σύμμαχός μας για να κάνουμε τα πιο όμορφα δώρα ανάλογα με το… πορτοφόλι μας. Δώρα σε μια μεγάλη γκάμα τιμών που θα μοιράσουν χαμόγελα και… λάμψη!

Όλα αυτά όμως συνθέτουν την αγαπημένη έννοια της The Body Shop που δεν είναι άλλη από την ανθρωπιά! Το αποδεικνύει με την εξαιρετικά σημαντική συνεργασία της με τον οργανισμό Humanity Greece, όπου η κ. Δήμητρα Καλδή, Marketing & Communication Director της εταιρείας, μιλά για τις δράσεις που λαμβάνουν χώρα αυτή την περίοδο αλλά και για την ανταπόκριση του κόσμου στα εν λόγω καλέσματα ανθρωπιάς.

Γι’ αυτό και στον «οδηγό λάμψης και ανθρωπιάς της The Body Shop» σας έχουμε ετοιμάσει ένα εγχειρίδιο χρήσης που προσφέρει μια ενδελεχή και λεπτομερή ματιά στο απόλυτο brand της φροντίδας. Ο εν λόγω οδηγός θα σας βοηθήσει να μάθετε για όλους εκείνους τους λόγους που η The Body Shop ξεχωρίζει. Στις σελίδες του θα βρείτε όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμα!

Δεν χρειάζεται να σας καθυστερούμε άλλο όμως, καθίστε αναπαυτικά και κάντε click ΕΔΩ! Ν’ Joy!