Το καλοκαίρι είναι η τέλεια εποχή για να αγκαλιάσουμε την άνεση και την χαλαρότητα των λινών υφασμάτων. Το λινό, μια φυσική ίνα που προέρχεται από φυτά λιναριού, προσφέρει μια αξιοσημείωτη ικανότητα να μας κρατά δροσερούς και άνετους όλη την ημέρα. Η χαλαρή του ύφανση επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί ελεύθερα, απομακρύνοντας την υγρασία και εμποδίζοντας το ύφασμα να κολλήσει στο δέρμα. Με το ελαφρύ και φυσικό ντραπέ του, προσφέρουν λειτουργικότητα και στυλ, καθιστώντας το μια καλή επιλογή για εμάς που θέλουμε να  παραμείνουμε δροσερές και μοντέρνες τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Είτε πρόκειται για ένα δροσερό λινό φόρεμα, ένα χαλαρό λινό παντελόνι ή ένα πεντακάθαρο λινό πουκάμισο, αυτό το ευέλικτο ύφασμα μας κάνει να νιώθουμε φρέσκες και αβίαστα κομψές, ενσωματώνοντας την ουσία της χαλαρής και άνετης ατμόσφαιρας του καλοκαιριού.

Για άλλη μία φορά, αυτή τη σεζόν η Intimissimi εστιάζει στις φυσικές ίνες για να δημιουργήσει πρακτικά knitwear, σχεδιασμένα για να φοριούνται σε αρμονία με το σώμα σε διαφορετικές περιστάσεις.

Βιώσιμα, φυσικά και δροσερά, η Intimissimi προσφέρει λινά, διαθέσιμα σε δύο τύπους τεχνικής επεξεργασίας: Ζέρσεϊ και απλή ύφανση. Η λεία, ρέουσα τεχνική ζέρσεϊ ταιριάζει απόλυτα στα νέα κοντομάνικα μπλουζάκια με V λαιμόκοψη και στο απαλό πουκάμισο, το οποίο είναι επίσης ιδανικό για να φορεθεί ανοιχτό πάνω από ένα γιλέκο. Η χρωματική παλέτα κυμαίνεται από φυσικό Cord Beige και λευκό έως ένα αυθεντικό καλοκαιρινό μπλε και είναι εμπλουτισμένη με νέες καλοκαιρινές αποχρώσεις όπως το Flame Scarlet orange και το Apple Mint green, αποχρώσεις με τις οποίες μπορείτε να παίξετε για να δημιουργήσετε διαφορετικές εμφανίσεις. Φέτος, η δεύτερη τεχνική, το λινό απλής ύφανσης που υπάρχει ήδη στις πιτζάμες της Intimissimi, έχει επεκταθεί με νέα μοντέλα όπως το ευέλικτο και casual-chic oversized πουκάμισο σε Cord Beige και Sailor Blue.

Η καμπάνια πραγματοποιήθηκε σε μία παραλία της Μεσογείου και μας καλεί να επιλέξουμε συνειδητά, ποιοτικά ρούχα που μπορούν να γίνουν τα απαραίτητα προϊόντα για τη σεζόν.

#intimissimicares project: Διαφάνεια

“Η βελτίωση είναι μέρος της κουλτούρας μας. Αυτή είναι η άποψή μας για τη βιωσιμότητα.”

Από την ίδρυσή της, η Intimissimi έχει καθιερωθεί όχι μόνο για την ποιότητα και την ομορφιά των ρούχων της, αλλά επίσης για τον εκτεταμένο έλεγχο γύρω από την αλυσίδα παραγωγής. Το 94% των προϊόντων που είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Intimissimi έχουν παραχθεί από εργοστάσια με έδρα στην Ιταλία και το εξωτερικό. Αυτή η απόφαση επιτρέπει στη διαχείριση παραγωγής να συντονιστεί με άλλες φάσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας, εξασφαλίζοντας την τελική αφοσίωση στις ανάγκες του brand και την κατάργηση μεσαζόντων. Με αυτόν τον τρόπο, είναι πιθανό να διατηρηθεί η υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή.

Το επιχειρηματικό μοντέλο περιλαμβάνει σημαντικές επενδύσεις και την ευκαιρία για θέσεις εργασίας σε ένα μεγάλο αριθμό εργαζομένων, προς όφελος των κοινοτήτων των πόλεων όπου βρίσκονται οι εταιρείες.  Έτσι, είναι πιθανό να εγγυηθούμε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον μέσα στα εργοστάσια σεβόμενοι τα ανθρώπινα δικαιώματα των ανθρώπων που δουλεύουν εκεί.

Αυτή η διαφανής προσέγγιση αντικατοπτρίζεται σε μία ακόμα επέκταση στο intimissimi.com online κατάστημα, χάρη στην παρουσία μίας κατηγορίας που ονομάζεται «ιχνηλασιμότητα» – στη σελίδα κάθε προϊόντος, φαίνονται οι λεπτομέρειες των παραγωγικών μονάδων της εταιρείας όπου αυτό κατασκευάστηκε. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μπορούν να λάβουν εκτεταμένες πληροφορίες σχετικά με το εργοστάσιο, τις φάσεις παραγωγής, τη δέσμευση σε θέματα που αφορούν τη βιωσιμότητα και τις ιστορίες των ανθρώπων που συμμετείχαν στην παραγωγή των ειδών. Η σύνδεση ανάμεσα στο βιώσιμο ταξίδι του brand και τα χαρακτηριστικά ελέγχου της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι ένα βήμα μπροστά όσον αφορά τη σύνδεση μεταξύ διαφάνειας προς τους καταναλωτές σε σχέση με τις δραστηριότητες της Intimissimi.

Συγκεκριμένα, τα nightwear προϊόντα παράγονται στα εργοστάσια: Gordon (Serbia), Vavuniya (Sri Lanka) και Zalli (Bulgaria). Τα ρούχα τότε φτάνουν στα εφοδιαστικά κέντρα στην περιοχή Vallese (Italy) και στη συνέχεια αποστέλλονται στα καταστήματα σε όλο τον  κόσμο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.