Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο και σημαντικότερο από το να φοράμε ρούχα που δεν μας φοράνε. Ρούχα που να μας ταιριάζουν, να μας κολακεύουν, να μας κάνουν να νιώθουμε άνετα και κυρίως να αισθανόμαστε ο εαυτός μας μέσα σε αυτά.

Η mat. με τη νέα συλλογή της Άνοιξη 2022 μας βοηθάει να ανακαλύψουμε τον πραγματικό μας εαυτό! Η περίοδος της Άνοιξης είναι κατάλληλη για να τονωθεί το ηθικό μας, να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να φορέσουμε χρώματα που θα μας κάνουν να λάμψουμε.
Η δυναμική γυναίκα του σήμερα αξίζει να φοράει τα καλύτερα και γι’ αυτό η mat. αποκαλύπτει τον απόλυτο ανοιξιάτικο οδηγό με τη νέα της συλλογή Άνοιξη 2022. Όσο για τις curvy fashionistas έφτασε η ώρα να αναδείξετε και να αγαπήσετε τις καμπύλες σας ακόμη περισσότερο.

Έντονα χρώματα
Ιδιαίτερες υφές
Ξεχωριστά σχέδια
Κλασσικά και statement κομμάτια

Λέμε σε όλα ναι! Και σου έχουμε και περισσότερα! Prints με έντονες αντιθέσεις που προσδίδουν όμως μια αρμονικότητα και florals που εντυπωσιάζουν τους πάντες! Για να μην αναφερθώ στις παντελόνες που είναι all time classic και φορώντας κάνεις όχι μόνο καταπληκτικές εμφανίσεις αλλά είσαι πάντα άνετη και κομψή. Και φυσικά, μοδάτα πουκάμισα που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση!

Kαι, τώρα, θα σου αποκαλύψω κάτι που σίγουρα θα σε ενθουσιάσει. Αναδρομή στα 70s με vintage κομμάτια, χρώματα και ιδιαίτερα μοτίβα αλλά και cropped καμπάνες και δεν σταματάμε εκεί! Ανοιχτόχρωμα denims και εποχιακά tops παίζουν μπάλα με απίθανα, πολύχρωμα αξεσουάρ της συλλογής για iconic εμφανίσεις.

Όσο για εσένα που είσαι πιο αθλητικός τύπος; Η mat. δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο athleisure look και έτσι μπορείς να βρεις…

1) Sports bras
2) Ιδανικά t-shirts
3) Μοναδικά leggings

Έτσι, θα μπορείς να εντυπωσιάζεις σε οποιανδήποτε δραστηριότητα σου με μια casual trendy διάθεση!
H δημιουργία ξεκίνα εκεί που τελειώνουν οι ενδοιασμοί. Αμέτρητες mat. επιλογές και χρωματιστοί συνδυασμοί, μέσα από τη νέα συλλογή της mat. fashion, είναι έτοιμες να σας αναδείξουν και να νιώσετε the real you!

Όλη η συλλογή είναι διαθέσιμη μέσα στο στο ηλεκτρονικό κατάστημα της mat. fashion shop.matfashion.com και στα 21 καταστήματα mat. σε όλη την Ελλάδα.