Για εσένα που είσαι cinefile και δεν πας σινεμά μόνο για τα popcorn και τα ζαχαρωτά, σου έχουμε ταινιάρα που έχει κάνει ήδη κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους, και θα σε καθηλώσει!

Και το όνομα αυτής; «TOP GUN: MAVERICK | Power Of Naval Aircraft Featurette»! Άμα είσαι και φαν του Τομ Κρουζ που είναι ο πρωταγωνιστής, τότε πιστεύω πως ήδη είσαι στην διαδικασία κλεισίματος εισιτηρίων!

Η υπόθεση του έργου είναι απλά καθηλωτική!

Με περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους καλύτερους πιλότους της αεροπορίας, ο Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ (Τομ Κρουζ) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει.

Δουλεύοντας ως εκπαιδευτής πιλότων αποφεύγει την προαγωγή σε βαθμό που θα τον «προσγείωνε».

Όταν αναλάβει την εκπαίδευση μιας διμοιρίας αποφοίτων για μία εξειδικευμένη αποστολή, ο Μάβερικ συναντά τον Υποσμηναγό Μπράντλεϊ Μπράντσο (Μάιλς Τέλερ,)!

Απέναντι σε ένα αβέβαιο μέλλον, αλλά και φαντάσματα του παρελθόντος, ο Μάβερικ έρχεται αντιμέτωπος με τους βαθύτερους φόβους του.

Φόβοι που αποκρυσταλλώνονται σε μια αποστολή η οποία απαιτεί την απόλυτη θυσία από όσους συμμετάσχουν σε αυτήν.

Σε σκηνοθεσία Τζόζεφ Κοζίνσκι, οι εκπληκτικοί ηθοποιοί Τομ Κρουζ, Τζένιφερ Κόνελι, Μάιλς Τέλερ και Τζον Χαμ, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό καθώς οι ερμηνείες του είναι πέρα για πέρα αληθινές!

Πραγματικά αεροπλάνα. Πραγματικά G.Πραγματική αδρεναλίνη.

Στους κινηματογράφους από την ODEON.