Το λευκό νυφικό είναι ωραίο. Τα νέα χρώματα όμως που προτείνουν διάσημοι οίκοι και γίνονται ανάρπαστα, είναι απλά εκθαμβωτικά. Και γιατί να μείνεις στην πεπατημένη, όταν μπορείς να ξεχωρίσεις;

vestidos-de-noiva-coloridos-7

Το χρώμα της μέντας

Ίσως το πιο έντονο από όλα, αλλά και το πιο εντυπωσιακό. Το mint green είναι ρομαντικό, παιχνιδιάρικο και eye catching. Επίσης είναι σαν το ιδανικό φόρεμα για μια γοργόνα, οπότε γι αυτό και μόνο το λατρεύουμε!

sub-buzz-3

Το baby pink

Το ροζ είναι ίσως το πιο κοριτσίστικο και ρομαντικό χρώμα της παλ παλέτας. Απλό, girly και ιδανικό για ένα γάμο βγαλμένο από τα παραμύθια.

1234

Το δίχρωμο

Αυτή η τάση θα φορεθεί πολύ! Η διχρωμία είναι το τελευταίο trend στα νυφικά και στην συνιστούμε, εννοείται. Απλά πρόσεξε τα χρώματα να μην είναι υπερβολικά ούτε πολύ αντισυμβατικά, αλλά παρμένα από την ίδια χρωματική παλέτα. Όπως το λευκό και το μπεζ της άμμου. Ίσως ο πιο ταιριαστός συνδυασμός.

sub-buzz-4

Το βιολετί του πάγου

Το χρώμα της λεβάντας είναι από τα αγαπημένα μου, οπότε θα μου επιτρέψεις να είμαι απόλυτα υποκειμενική. Με τα πολλά υποστηρίζω αυτό ως την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις! Λίγο vintage, λίγο ρομαντικό, λίγο εκκεντρικό τα έχει όλα.

sub-buzz
Το μπεζ
Το πιο συμβατικό από τα χρωματιστά νυφικά και η πιο ασφαλής επιλογή. Ωστόσο είναι και η πιο chic αφού μιλάμε για ένα χρώμα διαχρονικό και all time classic.