Αν δε ξέρεις ακόμα τι εστί 3 Χάριτες… χάνεις! Πρόκειται για μια σελίδα στο Facebook στην οποία θα βρεις τα πιο hot, χειροποίητα αξεσουάρ κάθε εποχή του χρόνου. Η συλλογή τους ξεκίνησε από μοναδικά σκουλαρίκια, ενώ με τον καιρό και την εμπειρία επεκτάθηκαν, έτσι ώστε σήμερα να μπορείς να παραγγείλεις από αυτές εκτός από σκουλαρίκια και κολιέ, κρεμαστά, βραχιόλια, γούρια, διακοσμητικά, τσάντες κάθε είδους και απίστευτα, πρωτότυπα καπέλα ζωγραφισμένα στο χέρι!

3 Xarites (1)

Οι 3 Χάριτες εμπνέονται από το ελληνικό τοπίο, και έτσι η καλοκαιρινή συλλογή φέτος περιλαμβάνει υπέροχα μπλε, κλασικά μαύρα, ψάθινα και λευκά αξεσουάρ με τα πιο όμορφα σχέδια. Όλα όσα θα δεις στη σελίδα τους στο Facebook είναι φτιαγμένα στο χέρι.

3 Xarites (3)

Η τελευταία συλλογή φωτογραφήθηκε στη Μύκονο, σε ύψιστο πνεύμα ανέμελου καλοκαιριού, με διακριτικές ψάθινες τσάντες, χρωματιστά κρεμαστά κολιέ και εκλεπτυσμένα, ιδιαίτερα, ζωγραφισμένα καπέλα, τα οποία θα τα βρείτε σε δεκάδες διαφορετικά σχέδια, ενώ μάλιστα κυκλοφορούν και για παιδιά!

3 Xarites (6)

Αν σου αρέσει κάτι από τις 3 Χάριτες και δε ξέρεις πώς να το κάνεις δικό σου, τα προϊόντα τους διατίθενται σε λιανική και χονδρική και αποστέλλονται ταχυδρομικά, με courier ή «πόρτα-πόρτα» σε όλα τα μέρη της Ελλάδος και στο εξωτερικό! Φυσικά, για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείς να στείλεις μήνυμα στη σελίδα τους, να τηλεφωνήσεις στα 6936-760.761 ή και να στείλεις e-mail στο [email protected]. Οι 3 Χάριτες είναι βέβαιο ότι θα κάνουν το καλοκαίρι σου ακόμη πιο όμορφο!