Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που έχουν στην κατοχή τους τσάντες διαφόρων ειδών -μικρές και μεγάλες- , τότε μάλλον θα σε απογοητεύσω με τα νέα που σου φέρνω. Μπορεί να τις λατρεύεις, να κάνεις οικονομία κάθε φορά για να αγοράσεις μία michael kors, paul’s boutique κτλ, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι μόνο 4 τσάντες είναι αυτές που θα σου χρησιμεύσουν σε όλη την ζωή σου.

Είναι στιλάτες και δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα. Η κάθε μία ξεχωριστά ταιριάζει και σε συγκεκριμένη ώρα κατά την διάρκεια της ημέρας. Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

#1. Η τσάντα που δίνει τον αέρα μιας κυρίας

Μία τσάντα δηλαδή που η λαβή της είναι κομψή και το χρώμα της ουδέτερο (γκρι, μαύρο, ναυτικό κτλ) για να ταιριάζει με όλα τα ρούχα σoυ. Το μέγεθος της θα είναι τόσο όσο χρειάζεται για να τοποθετήσεις στο εσωτερικό της τα απολύτως απαραίτητα.

tsanta2

#2. Το αθάνατο crossbody

Αγάπη μόνο για τις crossbody τσάντες. Ιδανικές για την εποχή που διανύουμε και το καλοκαίρι που μας έρχεται. Εδώ τα χρώματα δεν είναι περιορισμένα, αλλά το μέγεθος δεν πρέπει να είναι μεγάλο. Αν χωράνε πορτοφόλι, κλειδιά και κινητό είναι ό,τι πρέπει.

tsanta1

#3. Η τεράστια τσάντα για όλες τις δουλειές

Η τσάντα-βαλίτσα που χωράει την μικρή περιουσία σου. Είναι ένας μικρός θησαυρός αφού αν κάποιος την ψάξει θα βρει τα πάντα μέσα σε αυτή. Από τα απαραίτητα μέχρι και δεύτερα ρούχα. Αμέ!

tsanta

#4. Clutch για όλες τις ώρες

Μπορεί να την προτιμάς για τις βραδινές σου εξόδους, αλλά η clutch είναι ιδανική για όλες τις ώρες. Όλα τα χρώματα επιτρέπονται αφού τέτοια εποχή δεν χρειάζεται να τα συνδυάζεις. Επιπλέον, δίνει και μια σέξι νότα στην εμφάνιση σου.

clutch