Σε κάθε αλλαγή εποχής, το πρώτο που σκεφτόμαστε είναι η ανανέωση. Και για εμάς τις γυναίκες, δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό από μια αλλαγή στα μαλλιά μας. Η μετάβαση από την «μετά-τις-καλοκαιρινές-διακοπές-ζωή» στην καθημερινότητα είναι βάρβαρη αλλά σίγουρα γίνεται καλύτερη όταν συζητάς με φίλους και συναδέλφους για τις νέες τάσεις και τις επικείμενες αλλαγές σου. Για να δούμε:

Η διχρωμία

Από τα ρούχα και τα νύχια, μέχρι τα παπούτσια και τα μαλλιά, τα 90s επιστρέφουν δυναμικά. Ας πούμε ότι η Geri Halliwell συναντά την Rogue από τους X-men. Αυτό. Α, κυκλοφορεί και σε neon αποχρώσεις, βλέπε Billie Eilish.

View this post on Instagram

thank u oscars for having mee

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

Το φυσικό

Μετά από τόσα παρατράγουδα που είδαμε μετά την καραντίνα, πολλοί αποφάσισαν απλά να το γυρίσουν στο φυσικό τους. Ένα υγιές διάλειμμα από το στημένο και στιλιζαρισμένο. Γουάι νοτ;

Φουλ του κόκκινου

Το καλοκαίρι ήταν ροζ και τώρα είναι κόκκινα. Η απόχρωση που θυμίζει τα φύλλα των δέντρων που πέφτουν είναι το νέο must.

View this post on Instagram

👼🏽

A post shared by FKA twigs (@fkatwigs) on

Σταχτύ ξανθό

Το ξανθό δε φεύγει ποτέ από τη μόδα, απλά αλλάζει αποχρώσεις. Τώρα ας πούμε έχουμε το σταχτύ που είναι πιο γλυκό, πιο προσιτό, πιο γήινο, προσθέτει λάμψη και τονίζει το -ακόμα- μαυρισμένο σου δέρμα.

Σκούρο κόκκινο

Λίγο κόκκινο ακόμα, γιατί είμαστε του πάθους! Εδώ ωστόσο η απόχρωση είναι πιο σκούρα, πιο βαθιά, πιο πλούσια, σαν να κοιτάζεις μια θάλασσα από κεράσια.

View this post on Instagram

@reidrayanderson

A post shared by Madeline Brewer (@madbrew) on