Οι πρώτες βροχές έπεσαν και είναι απολύτως λογικό στο εξής να αναζητάμε τα ρούχα που θα μας κρατήσουν ζεστούς. Κάποιες φορές όμως μας είναι δύσκολο να αποχωριστούμε τις καλοκαιρινές συνήθειες, όπως για παράδειγμα την άνεση που νιώθουμε με σαγιονάρες μας. Η πιο κοντινή επιλογή για να τις αντικαταστήσουμε είναι οι ζεστές κάλτσες που συχνά αντικαθιστούν τις παντόφλες και μας επιτρέπουν να κυκλοφορούμε αμέριμνοι μες στο σπίτι.

Αν προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα, ιδανικά θα θέλαμε να φοράμε κάλτσες μαζί με τις σαγιονάρες, όμως συνήθως συναντάμε πρακτικές δυσκολίες στην εφαρμογή!

Κάλτσες με διαχωριστικό για τα δάκτυλα

Αν είσαι κι εσύ από αυτούς που δεν θέλουν να αποχωρίζονται τις σαγιονάρες τους τον χειμώνα και συνήθως ταλαιπωρούνται με τις συμβατικές κάλτσες, οι Havaianas έρχονται να σου λύσουν τα χέρια και τα πόδια! Η εταιρεία παρουσίασε τρία χαρούμενα σχέδια που διαθέτουν το χαρακτηριστικό διαχωριστικό για τα δάχτυλα, ώστε να ταιριάζουν άψογα με τις Havaianas σου! Μετά την πρώτη επιτυχημένη εμφάνισή τους πέρσι τον χειμώνα, οι πολύχρωμες κάλτσες Havaianas επιστρέφουν και φέτος. Τώρα που η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει, είναι πιο επίκαιρες από ποτέ.

Νέες φόρμες Havaianas

Εκτός από τις κάλτσες, αγαπημένη επιλογή για το χειμώνα είναι και τα αθλητικά είδη. Ακολουθώντας την αθλητική τάση που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στον κόσμο της μόδας, οι νέες φόρμες Havaianas μας έχουν τραβήξει την προσοχή, Είναι διαθέσιμες σε μαύρο, μοβ και χακί χρώμα για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

Μάθε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: Τι θα φορέσουν οι άντρες αυτό το φθινόπωρο | Thats Life. Life as it is!