Και εκεί που έχεις βρει την τέλεια σχέση και την/τον τέλεια/ο σύντροφο, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν θα είναι και όλα τόσο ρόδινα καθώς τα πεθερικά σου φαίνονται σκληροπυρηνικά!

Ποια ζωδιάκια θα είναι μπελάς αν γίνουν πεθερικά σου;

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός ως γονιός είναι τόσο χαλαρός, αστείος, περιπετειώδης. Όταν όμως γίνεται πεθερός/α, τότε βγάζει ένα κακό κομμάτι του εαυτού του απέναντι στον γαμπρό του ή στην νύφη του. Και αυτό δεν είναι άλλο από τον ανταγωνισμό. Διαγωνίζεται για την πρώτη θέση στην καρδιά και στην ζωή του παιδιού του και έτσι του δημιουργεί προβλήματα με τον/την σύντροφό του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι η κλασική περίπτωση του γονιού που θα σε κυνηγάει να δει, αν φοράς ζακέτα, αν έφαγες, ακόμα και αν… ρεύτηκες μετά το φαγητό. Είναι προσκολλημένος στα παιδιά του, θεωρεί ότι ο γονιός πρέπει να είναι πάνω από όλα. Άλλωστε είναι ο… καλύτερος. «Παιδί μου, παιδί μου!» λέει συνέχεια, σαν τον Νικηφόρο από το 50-50. Και αν θυμάσαι καλά, ο Νικηφόρος σιχαινόταν τον γαμπρό του και δεν τον άφηνε να περάσει μια ήρεμη μέρα με την κόρη του. Κάπως έτσι είναι οι Καρκίνοι ως πεθερικά. Λατρεύουν τα παιδιά τους, αλλά δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι τον/την «ξένο/η» που τους τα πήρε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι άκρως χειριστικός και θέλει να χώνει την μύτη του παντού. Ανακατεύεται σε όλα, αλλά πάντα με πλάγιο και ύπουλο τρόπο. Ποτέ δεν θα κάνει κατά μέτωπον επίθεση στον γαμπρό ή στην νύφη του. «Από μέσα πέφτουν τα κάστρα» σου λέει και το κάνει πράξη. Το παίζει θύμα και ας είναι ο θύτης στην υπόθεση. «Θα με πεθάνεις», «εγώ για το καλό σου τα λέω, δεν έχω κανένα συμφέρον…» είναι μερικές από τις ατάκες του.

Πηγή: astrology.gr