Ποιος είπε ότι μόνο το καλοκαίρι μπορείς να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου; Προσωπικά έχοντας περάσει από όλα τα χρώματα στα μαλλιά προτιμώ το ξανθό (και ας είμαι καστανή για λίγο ακόμα) γιατί όπως και να το κάνεις είναι πιο εντυπωσιακό. Τι λες; Θα το τολμήσεις;

Εντυπωσιακό ξανθό

Capture

Το ξανθό της Cara Delevingne θα κλέψει τις εντυπώσεις και φέτος αφού είναι αρκετά γλυκό ενώ είναι ιδιαίτερο το αποτέλεσμα αφού ξεκινάει με σκούρο ξανθό στη ρίζα και καταλήγει με αρκετά ανοιχτό στις άκρες δημιουργώντας ένα όμορφο παιχνίδισμα.

Γκρι

Capture

Τολμηρό χρώμα αν και είμαι σίγουρη ότι θα έχεις σκεφτεί να κάνεις και αυτό. Το γκρι φέτος θα έχει την τιμητική του ενώ με τη κατάλληλη περιποίηση που θα κάνεις στα μαλλιά σου το αποτέλεσμα διαρκεί. Επίσης μη ξεχνάς ότι ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες  οπότε μη το φοβηθείς!

Ice ice baby

Capture

Το χρώμα του πάγου διαφέρει από το γκρι γιατί δεν είναι τόσο μουντό είναι όμως εξίσου εντυπωσιακό. Αν θέλεις να κάνεις σιγά σιγά την αλλαγή δοκίμασε να κάνεις σκούρα τη ρίζα για αρχή και την ανοίγεις αργότερα. Φυσικά και εδώ θα σου θυμίσω ότι είναι χρώμα που δύσκολα θα σου κρατήσει και ίσως σου εμφανίσει κιτρινίλες οπότε πρόσεχε αν και με την κατάλληλη περιποίηση δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα για ακόμα μια φορά.

Και πώς θα κάνεις το χρώμα που επέλεξες να έχει διάρκεια; 

Η L’Oréal Professionnel παρουσιάζει την BLONDIFIER, τη νέα επαγγελματική σειρά περιποίησης των ξανθών μαλλιών. Η Νέα Serie Expert BLONDIFIER αποτελεί τη νέα προσωποποιημένη περιποίηση για το τέλειο ξανθό αποτέλεσμα. Η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα για χρήση στο σπίτι αλλά και εντατικές επαγγελματικές θεραπείες κομμωτηρίου. Η Νέα, ολοκληρωμένη σειρά BLONDIFIER χαρίζει λάμψη, θρέψη και επανόρθωση στα μαλλιά, ενώ παράλληλα διατηρεί ζωντανό το ξανθό χρώμα, μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο.

BLONDIFIER COOL SHAMPOO 300ML – Σαμπουάν αποδυνάμωσης του κίτρινου χρώματος

Capture

ΤΥΠΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ: Πλατινέ ανοιχτό ξανθό

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Καθαρίζει απαλά και αποδυναμώνει το ανεπιθύμητο κίτρινο φόντο ξανοίγματος.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Açai berry που περιλαμβάνει πολυφαινόλες και βιολέ χρωστικές. Η επαγγελματική σύνθεση καθαρίζει απαλά τα μαλλιά ενώ παράλληλα επαναφέρει την cool blonde απόχρωση ξανθού και αποδυναμώνει τον ανεπιθύμητο κίτρινο φόντο ξανοίγματος.

BLONDIFIER ILLUMINATING SHAMPOO 300ML – Σαμπουάν επανόρθωσης της επιφάνειας της τρίχας και λάμψης

Capture

ΤΥΠΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ: Όλοι οι τύποι ξανθού

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Καθαρίζει απαλά, Χαρίζει εντατική λάμψη και θρέψη, Δίνει λείο αποτέλεσμα στα ευαισθητοποιημένα μαλλιά.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Το εκχύλισμα Açai Berry περιλαμβάνει πολυφαινόλες που θρέφουν τα μαλλιά και χαρίζουν λείο και λαμπερό αποτέλεσμα.

RESTORING AND ILLUMINATING MASΚ 250ML – Μάσκα επανόρθωσης της επιφάνειας της τρίχας και λάμψης

Capture

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Θρέψη, Ενυδάτωση, Απαλά μαλλιά, Χαρίζει εντατική λάμψη

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Το εκχύλισμα Açai Berry περιλαμβάνει πολυφαινόλες που θρέφουν τα μαλλιά και χαρίζουν λείο αποτέλεσμα στα ευαισθητοποιημένα μαλλιά.

BLONDE BESTIE SPRAY TOP-COAT 150ML – Σπρέϊ Top-Coat Προστασίας

Capture

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Προστασία, Θρέψη, Λάμψη μετά από κάθε υπηρεσία ξανθού. Σπρέϊ προστασίας, θρέψης και λάμψης για όλες τις αποχρώσεις ξανθού. Λεπτόρρευστη σύνθεση ειδικά σχεδιασμένη για προστασία και θρέψη. Χαρίζει απαλά και λαμπερά μαλλιά μετά από οποιαδήποτε υπηρεσία ξανθού. Το εκχύλισμα Açai Berry περιλαμβάνει πολυφαινόλες που θρέφουν τα ευαισθητοποιημένα μαλλιά και χαρίζουν λείο αποτέλεσμα