Μια υπέροχη παιδική νότα καλωσορίζει ο κόσμος της μόδας και σίγουρα μόλις μάθεις τα νέα, θα ενθουσιαστείς και εσύ! Η Teeter Totter έφτασε και έχει σκοπό να εκπλήξει τους μικρούς μας φίλους.


Ένα νέο, ελληνικό και παιχνιδιάρικο brand,κυκλοφορεί παιδικά μαγιό και activewear που σίγουρα θα σε ξετρελάνουν. Πως ξεκίνησε όμως η Teeter Totter; Η Δήμητρα και η Κατερίνα, είναι δυο παιδικές φίλες και πλέον μανούλες. Θέλησαν λοιπόν να δημιουργήσουν μαγιό για τα μικρά τους τα οποία όχι μόνο να είναι όμορφα αλλά ποιοτικά και ασφαλή. Έτσι λοιπόν γεννήθηκε η Teeter Totter. Όσο για το όνομα; Εμπνευσμένο από το αγαπημένο παιχνίδι των παιδιών, την τραμπάλα!


Η σειρά που δημιούργησαν αυτά τα δύο κορίτσια, προσφέρει:

Φρέσκα και χαρούμενα μαγιό
Εντυπωσιακή εμφάνιση
Ασφάλεια του ευαίσθητου παιδικού δέρματος
Απαλά και υψηλής ποιότητας υφάσματα
Άνεση
Πιστοποίηση ΟΕΚΟ-ΤΕΧ
UPF50+ για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία
100% «σφραγίδα» Made in Greece
Προσεκτική ραφή
Τέλειο fitting
Αντοχή στο χρόνο, στο χλώριο και τα αντηλιακά
Υπέροχα patterns

 

Ένα είναι σίγουρο! Οι μικροί μας φίλοι θα ευχαριστηθούν στην παραλία όλα τα κομμάτια της Teeter Totter, καθώς είναι πανέμορφα, άνετα και αποπνέουν μια πολύ playful διάθεση.

Μάλιστα, θέλω να σου πω και κάτι εξίσου σημαντικό. Η εταιρία έχει υιοθετήσει τη φιλοσοφία Zero Waste και χρησιμοποιεί τα υπόλοιπα των υφασμάτων από τα ρούχα για να δημιουργήσει αξεσουάρ και scrunchies. Επίσης, θα βρεις και υπέροχες compact πετσέτες, φτιαγμένες από ανακυκλωμένα μπουκάλια!

Μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα, για να κλέψουν την παράσταση στη παραλία, αγόρια και κορίτσια!