Θεωρούμε την τέχνη του μινιμαλισμού ως μία μορφή έκφρασης και σωστής κατανάλωσης. Πιστεύουμε ότι η γυναίκα του σήμερα πρέπει να έχει σύγχρονες, διαχρονικές και ποιοτικές τσάντες που συγχρόνως είναι καλαίσθητες και χρήσιμες.

Το brand Sister+Sister ήρθε στη ζωή όταν διαπιστώσαμε ότι οι λάτρεις της τσάντας δεν μπορούσαν να βρουν ποιοτικές τσάντες σε μίνιμαλ σχέδια και σε προσιτές τιμές. Με τη συλλογή Sister+Sister παρουσιάσουμε στον κόσμο το όραμά μας για τα δερμάτινα αξεσουάρ. Προσφέρουμε μινιμαλιστικά σχέδια με καθαρές γραμμές και κοψίματα. Δημιουργούμε αντικείμενα που είναι απλά στο μάτι, αλλά με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Κύριος στόχος μας είναι να δημιουργούμε προϊόντα με μια διαχρονική αίσθηση, προϊόντα που μπορούν να φορεθούν σήμερα, αύριο και σε δέκα χρόνια από τώρα. Το brand μας είναι γνωστό για τα υψηλής ποιότητας ιταλικά δέρματα και τα απλοϊκά σχέδια. Οι μινιμαλιστικές τσάντες μας λειτουργούν ως ένας καθαρός καμβάς, επιτρέποντάς σας να τις συνδυάσετε με όλα τα είδη ρούχων.

Όλα τα αντικείμενα στη συλλογή μας είναι χειροποίητα από γνήσια δέρματα και διαθέτουν μίνιμαλ μεταλλικά στοιχεία για μία διαχρονική εμφάνιση. Η μεγάλη ποικιλία μεγεθών και χρωμάτων  που διαθέτουμε, καλύπτει όλες τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.