Και ενώ βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, θα σε πάω μια ματιά παραπέρα! Στο επίσης αγαπημένο μας Φθινόπωρο και στις νέες προσθήκες στη γκαρνταρόμπας μας για να είμαστε πάντα in fashion.

Και μπορεί οι υψηλές θερμοκρασίες να κρατούν γερά ακόμα, αλλά επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, θα σου δείξουμε τι ωραία πραγματάκια έχει για εμάς η Missoni για τις Pre Fall εμφανίσεις μας. Εκεί που οι θερμοκρασίες θα είναι ζεστές αλλά θα χρειάζεσαι και το κάτι extra σου!

Κρατώντας λοιπόν την αναγνωρίσιμη υφή Missoni, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, Alberto Caliri, ανακαλύπτει μια νέα πνοή που τον οδηγεί στην εξύμνηση του essential dressing. Χμμμ… ενδιαφέρον!

Οι καθαρές γραμμές αντιπροσωπεύουν την απόλυτη θηλυκότητα: αληθινή, ageless και πηγαία stylish. Ναι, γιατί έτσι είμαστε οι γυναίκες!

Η μούσα της Missoni συνδυάζει την χαρακτηριστική Μιλανέζική αισθητική με το street style που πηγάζει από την vibrant δεκαετία των ‘90s στην Νέα Υόρκη και δημιουργεί μια versatile ντουλάπα. Και εμείς θέλουμε ακριβώς έτσι να είναι και η δική μας ντουλάπα, ώστε να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά!

Η χρωματική παλέτα, αντλεί επιρροές από τα φυσικά στοιχεία και τους φθινοπωρινούς τόνους μπλέκοντάς τα με μεταλλικά, jewelry like, στοιχεία αποδίδοντας το χαρακτηριστικό Missoni touch. Μιλάμε για κομμάτια που απλά θα σε συναρπάσουν!

Οι περίτεχνοι όγκοι συνδυάζονται με εφαρμοστές γραμμές και δημιουργούν:

1. cargo-inspired παντελόνια
2. oversized metallic τζιν
3. λαμπερά φορέματα που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ
4. λεπτεπίλεπτα πλεκτά

Αχ, δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε!

Την συλλογή συμπληρώνουν παπούτσια, suede και animal print αλλά και pointed toes που ολοκληρώνουν την essential dressing λογική και σίγουρα θα τα ερωτευτείς!