Τροπική ατμόσφαιρα, ρίγες και πολύ χρώμα: έτσι φτάνουν οι τάσεις της Pull&Bear για την άνοιξη, τις οποίες η αλυσίδα παρουσιάζει μέσα από το νέο της editorial με τίτλο To Bloom. Οι τελευταίες δημιουργίες της μάρκας μας φέρνουν πιο κοντά στις ηλιόλουστες ημέρες συνθέτοντας μια κολεξιόν με έντονη προσωπικότητα.

1

2

Η γυναικεία κολεξιόν επικεντρώνεται στα χρώματα, αναμιγνύοντας παστέλ με ζωντανά χρώματα και τα φλοράλ μοτίβα με τροπικές επιρροές. Οι ρίγες, σε πολλές μορφές, είναι βασικό στοιχείο της τάσης, μαζί με μια sport πινελιά που συνδυάζεται με πολλές διαφορετικές προτάσεις. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά κομμάτια της σεζόν εμφανίζονται πουκάμισα σε χαβανέζικο στιλ, παντελόνια palazzo και πόλο μπλουζάκια.

6

3

Παρομοίως, οι προτάσεις για αγόρια στοιχηματίζουν στο χρώμα (ξεχωρίζει το κίτρινο και το κόκκινο) και στα total looks συνδυάζοντας βερμούδες, πουκάμισα, τζιν και πλεκτά… Η τροπική ατμόσφαιρα κάνει κι εδώ εμφανή την παρουσία της μαζί με τις κάθετες ρίγες σε πολλά χρώματα. Ξεχωρίζουν τα μονόχρωμα και ριγέ τζάκετ, καθώς και οι denim προτάσεις σε ποικιλία χρωμάτων: από μαύρο και μπλε ηλεκτρίκ μέχρι κόκκινο ή ακόμα και παστέλ ροζ.