Η βασιλική οικογένεια έχει κάποιους στυλιστικούς κανόνες που όλα τα μέλη τους πρέπει να ακολουθούν. Και ποιοι είναι αυτοί; Πάμε να τους δούμε αναλυτικά.

1. Τα καπέλα είναι must. Το καπέλο θα πρέπει να φοριέται σε όλες τις σημαντικές εκδηλώσεις. Βλέπεις άλλωστε και την Ελισάβετ που φοράει συνέχεια.

 

2.Τα φανταχτερά χρώματα στα νύχια απαγορεύονται, για την ακρίβεια τα νύχια των μελών της βασιλικής οικογένειας πρέπει να φαίνονται φυσικά. Οπότε επιτρέπεται μόνο το απαλό ροζ και το διάφανο. Τι σημαίνει αυτό; Ξέχνα τα αμυγδαλωτά νύχια σε φούξια χρώμα!

 

3. Η νύφη στον γάμο πρέπει οπωσδήποτε να φοράει τιάρα. Η Kate φόρεσε την υπέροχη τιάρα της Diana, η Meghan από την άλλη είχε διαλέξει μια πιο απλή (φαινόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά από την αρχή).

 

4. Αν έχεις απορία γιατί ο μικρός πρίγκιπας φοράει κοντά παντελονάκια είναι επειδή και αυτό ανήκει στους στυλιστικούς κανόνες του παλατιού. Σε όλες τις εκδηλώσεις λοιπόν θα πρέπει να φοράει ένα τέτοιο παντελόνι μέχρι να είναι αρκετά μεγάλος ώστε να φορέσει ένα κανονικό παντελόνι.

 

5. Η βασίλισσα πάντα μα πάντα πρέπει να φοράει γάντια. Αν έχεις παρατηρήσει την Ελισάβετ δεν κάνει ποτέ χειραψίες με γυμνό χέρι γιατί φοβάται μην αρρωστήσει, σε αντίθεση με την Diana που πάντα το έκανε χωρίς.

 

6.  Πάντα στα ταξίδια παίρνουν ένα μαύρο κουστούμι! Αυτό γιατί αν κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας πεθάνει βγαίνοντας από το αεροπλάνο πρέπει να φοράνε το συγκεκριμένο μαύρο κουστούμι για να δηλώσουν το πένθος τους.

 

7. Οι τσάντες δεν είναι μόνο για αποθήκευση των προσωπικών αντικειμένων τους. Η βασίλισσα την χρησιμοποιεί για να ενημερώνει “με τρόπο” ότι είναι ώρα να φύγει από κάποιο τραπέζι. Πιο συγκεκριμένα μόλις αφήσει την τσάντα της διακριτικά πάνω στο τραπέζι σημαίνει ότι είναι ώρα να φεύγει και πως οι υπόλοιποι πρέπει να συντομεύουν.

 

8. Το καλσόν δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα των γυναικών της βασιλικής οικογένειας. Η μόνη φυσικά που έσπασε αυτό τον νόμο ήταν η Meghan στην πρώτη της φωτογράφιση (σας το είπα ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά και πιο πάνω).

 

9. Το Denim ναι μεν επιτρέπεται απλά δεν είναι τόσο loyal και καλό είναι να αποφεύγεται.

 

10. Η βασίλισσα πρέπει να φοράει φανταχτερά χρώματα και αυτό γιατί πρέπει να ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πλήθος.

Εσύ θα μπορούσες να τους αντέξεις;