Ο χειμώνας είναι ήδη εδώ (οι εκπτώσεις επίσης) και εσύ θα πρέπει να ανοίξεις τη ντουλάπα σου και να βγάλεις το πιο στυλιστικό κομμάτι του χαρακτήρα σου προς τα έξω. Φυσικά σε αυτό σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι αγαπημένες σου over the knee boots που βρήκαμε στο Izy Shoes  και πραγματικά τις λατρέψαμε.

  1. Με μπλουζοφόρεμα πουλόβερ στο ίδιο ακριβώς χρώμα

Όταν λέμε ίδιο χρώμα καλό είναι να μην εστιάσεις απαραίτητα στο μαύρο, στόχος είναι να φορέσεις ένα πιο εντυπωσιακό χρώμα που να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σου.

1

11

  1. Με ζώνη δεμένη στο μπλουζοφόρεμα

Ένας άλλος τρόπος για να ξεφύγεις από το συνηθισμένο μπλουζοφόρεμα είναι να δέσεις στη μέση μια ζώνη και τέλος να φορέσεις τις ψηλές μπότες σου πάνω από το γόνατο φυσικά. Το αποτέλεσμα πραγματικά θα σε εντυπωσιάσει.

 2

22

 

 3. Με Midi φούστα

 Με αυτό το στυλ σίγουρα θα γίνεις το νέο fashion icon. Οι μπότες πάνω από το γόνατο δίνουν στη midi φούστα μια μοντέρνα και μοναδική αίσθηση. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα δοκίμασε το με ένα πουλόβερ και είσαι έτοιμη!

 3

33

4. Με μακριά φούστα 

Μια μπότα πάνω από το γόνατο με ψηλό τακούνι ταιριάζει άψογα με μια μακριά φούστα και ένα oversized πουλόβερ! Για να το απογειώσεις φόρεσε ένα δερμάτινο μπουφάν!

 4

44

 Εσύ τι στυλ θα διαλέξεις για να το απογειώσεις;