Σε ένα παράλληλο σύμπαν, οι γνωριμίες και το φλερτ δεν γίνονται μέσω διαδικτύου και εφαρμογών και η σκέψη για ένα μωρό σε μικρή ηλικία δεν αποτελεί ένα μακρινό πλάνο. Ζούμε στην εποχή που πολλά πράγματα είναι δύσκολα, ακόμα και η επιβίωση, κάτι που σημαίνει ότι πολλές γυναίκες και άντρες ρίχνουν περισσότερο βάρος στην καριέρα τους παρά στην ζωή τους.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές γυναίκες σε μεγαλύτερη ηλικία να έρχονται αντιμέτωπες με το άγχος, μήπως και δεν καταφέρουν να κάνουν παιδί. Μια γενικότερη άποψη που επικρατεί, είναι ότι από τα 34 και μετά, μία γυναίκα δυσκολεύεται να μείνει έγκυος. Κι εδώ ερχόμαστε εμείς, για να σου πούμε ότι αυτό τελικά δεν ισχύει οπότε μπορείς να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να χαλαρώσεις.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από την Anne Steiner, καθήγητρια του Πανεπιστήμιου Ιατρικής Σχολής της Βόρειας Καρολίνας, η ηλικία που μια γυναίκα πρέπει να ανησυχεί για τις πιθανότητες εγκυμοσύνης, είναι αυτή των 40. Σύμφωνα με τα στοιχεία, το 80% των γυναικών με φυσιολογικό βάρος, έχει μείνει έγκυος στην ηλικία 38-39 μέσα σε ένα εξάμηνο.

Κάτι που σημαίνει ότι έχεις ακόμα χρόνο να ασχολήθεις αποκλειστικά και μόνο με οικογένεια.