Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες δημιουργίες είχαμε την ευκαιρία να δούμε στο πλαίσιο της 31ης Εβδομάδα Μόδας Athens Xclusive Designers Week, που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές μέρες  στο Ωδείο Αθηνών. Ανάμεσά τους, αίσθηση προκάλεσε η πρώτη Haute Couture συλλογή της IOANNA KOURBELA, που παρουσιάστηκε στις 15 Νοεμβρίου. Μας απέδειξε για ακόμα μια φορά το υψηλό επίπεδο, αλλά και το ταλέντο των Ελλήνων σχεδιαστών.

Αν κάποιος προσπαθούσε να περιγράψει με μια φράση τη συλλογή, θα τη χαρακτήριζε ως επιτομή της ανεπιτήδευτης πολυτέλειας. Η Ιωάννα Κουρμπέλα παρουσίασε χειροποίητες δημιουργίες, με πολύτιμα υλικά όπως η μεταξωτή οργάντζα και το σατέν, λεπτοφυείς δαντέλες και εύθραυστα τούλια, σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων της ίριδας, που μετέτρεψαν το catwalk σε μια αέρινη πασαρέλα.

Ο χώρος μετατράπηκε σε ένα φούξια τοπίο, που μέσα από την αγγελική φωνή και το live performance της μουσικού Δανάης Nielsen παρουσιάστηκαν γυναίκες που αφηγήθηκαν τις δικές τους ιστορίες και παρουσίασαν τον εαυτό τους στις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής τους.

Η συλλογή υψηλής ραπτικής Opulence παρουσιάστηκε με την χορηγία των αυτοκινήτων της ΑΕ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ- MINI, ενώ δερμάτινα υποδήματα της εταιρείας Haralas συμπλήρωσαν αρμονικά τα looks της Ιωάννας Κουρμπέλα.

Τέλος, για πρώτη φορά ο Σύλλογος Ελλήνων Σχεδιαστών συμμετείχε στη διοργάνωση με σκοπό την προώθηση της ελληνικής δημιουργικότητας, μόδας και την εξωστρέφεια των Ελλήνων σχεδιαστών όπου δε θα μπορούσε να λείπει η σχεδιάστρια ως Γενικής Γραμματέας αυτού.

Διαβάστε επίσης:

10 celebrities μας εμπνέουν για το γιορτινό μας μακιγιάζ

Leave a Reply

Your email address will not be published.