Μπήκαμε πλέον στο Μάρτιο, τον πρώτο μήνα της άνοιξης, ακόμη κι αν ο καιρός δε συμφωνεί πάντα με τη διάθεσή μας. Είναι σίγουρο ότι, ακόμη κι αν δεν έχεις ακόμη ψωνίσει τα ανοιξιάτικά σύνολά σου για φέτος, μια πρώτη ματιά στις τάσεις την έχεις ήδη ρίξει! Τα κομμάτια που επιλέγουμε την άνοιξη, για να ενισχύσουμε τη γκαρνταρόμπα μας, πρέπει να είναι “συνώνυμα” με την ενέργεια και να έρχονται σε χρώματα που επιδρούν θετικά στην ψυχολογία. Γι’ αυτό, ήρθε η ώρα να αφήσεις για μερικούς μήνες στην… άκρη το μαύρο και να γνωρίσεις στις μοναδικές προτάσεις για την άνοιξη του 2023 της MODIVO.

Ολόσωμες φόρμες, ανάλαφρα υφάσματα, διαφάνειες και φυσικά… χρώμα. Μπορείς να σκεφτείς κάτι καλύτερο για τη νέα σεζόν; Ας δούμε, λοιπόν, στη συνέχεια, τις επικρατούσες τάσεις που θα καθορίσουν τις επιλογές μας, μέσα από τις υπέροχες προτάσεις της MODIVO.

Επιστροφή στη φύση!

Ανάμεσα στις βασικές τάσεις της μόδας για την άνοιξη ξεχωρίζουν τα ρούχα που είναι ιδανικά για ταξίδια και εκδρομές αναψυχής μακριά από το σπίτι και κοντά στη φύση. Προτίμησε ανάλαφρα σύνολα και άνετες φόρμες, με την ελπίδα ότι θα περάσεις περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους με φίλους και θα πραγματοποιήσεις σύντομες αποδράσεις.

Βάλε χρώμα!

Είναι γεγονός, ότι τα ρούχα έχουν δύναμη και ότι τα χρώματα δεν είναι απλώς ένα φυσικό φαινόμενο που σχετίζεται με την επίδραση του φωτός. Με τα χρώματα μπορούμε να εκφράσουμε περισσότερα απ’ ό,τι με τις λέξεις, και επιπλέον μπορούν να μας δώσουν ενέργεια και να μας τονώσουν την αυτοπεποίθηση, σύμφωνα με τη φιλοσοφία του power casual. Στην τελευταία καμπάνια, η MODIVO εστιάζει στα βασικά χρώματα της φετινής σεζόν, που δεν είναι άλλα από: Tranquil Blue, Hyper Pink και Soft Pink.

Boho πινελιές χωρίς υπερβολές

Αυτή τη σεζόν φαίνεται να επικρατεί μία δόση από boho στοιχεία χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πλήρης επιστροφή στο boho στυλ. Τα ήπια βολάν στα φορέματα και σε άλλα ενδύματα έχουν σκοπό να τονίσουν τη λεπτότητα. Τα αέρινα υφάσματα προσθέτουν ελαφριά διάθεση, ενώ τα διαφανή δίνουν στην εμφάνιση μια ρομαντική και ονειρική αίσθηση.

Το παλτό της άνοιξης

Άλλο ένα κομμάτι που αξίζει να επενδύσεις αυτή την άνοιξη είναι ένα ελαφρύ παλτό, κατά προτίμηση σε ουδέτερα χρώματα. Το lightweight trench coat δεν προορίζεται να σε κρατήσει ζεστή, αλλά έχει πρωτίστως διακοσμητική λειτουργία – όσο πιο λεπτό είναι το υλικό, τόσο πιο ελαφριά γίνεται η σιλουέτα και όσο πιο χαλαρό είναι το κόψιμο, τόσο μεγαλύτερη είναι η ελευθερία κινήσεων.

Φαρδύ κοστούμι σε crazy χρώμα

Ένα άλλο must-have κομμάτι της MODIVO είναι το φαρδύ κοστούμι, το οποίο φέτος το καλοκαίρι το σπάμε με σπορ αξεσουάρ και το αντιμετωπίζουμε ως ημιεπίσημο ντύσιμο. Χρώμα; Όσο πιο crazy τόσο το καλύτερο! Με αυτόν τον τρόπο, το ρούχο προσθέτει αυτοπεποίθηση, και το έντονο χρώμα προσθέτει ενέργεια.

Ανακάλυψε περισσότερες επιλογές για την άνοιξη εδώ