Και ενώ εμείς οι γυναίκες μοιραζόμαστε πολλά με τις κολλητές μας – όλα για την ακρίβεια! – οι άνδρες θα λέγαμε ότι είναι πιο εγγαστρίμυθοι σχετικά με το τι θα μοιραστούν με τους φίλους τους.

Θα πουν μόνο όσα θέλουν να μάθουν οι άλλοι και αν χρειαστούν μια συμβουλή, θα τα πούνε όλα αποκλειστικά στον πιο κολλητό τους φίλο. Και το «όλα» είναι σχετικό.

Ειδικότερα όσον αφορά τις προσωπικές τους σχέσεις, τότε τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα. Σχεδόν ποτέ δεν θα πάρεις κουβέντα από το στόμα τους εκτός και αν είναι για κάποιο πολύ light θέμα.

Τι δεν θα πουν;

1. Δεν θα παραδεχτούν ποτέ στους φίλους τους ότι είναι τρελά ερωτευμένοι με την κοπέλα τους. Θα φάνε μεγάλο πείραγμα… Το ξέρουν και γι’αυτό το αποφεύγουν.

2. Ένας άνδρας μπορεί να ζηλεύει πολύ. Είναι κάτι που επίσης δεν θα θελήσει να το μοιραστεί με τους φίλους του. Μπορεί να «μισεί» τον ανδρικό πληθυσμό που περιτριγυρίζει την κοπέλα του αλλά θα το κρατήσει για τον εαυτό του και θα το παίξει κουλ!

3. Προφανώς αν φάει χυλόπιτα, θα το κάνει γαργάρα και θα πάρει το μυστικό στον τάφο του!!! Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παραδεχτεί την «ήττα» του και απλά στους φίλους του θα πει ότι δεν βγήκε το μεταξύ σας.

4. Όταν ένα άνδρας «τρώει παντόφλα» από την σύντροφο του, εννοείται πως δεν θα το πει ΠΟΤΕ! Θα το παίξει ότι η κοπέλα του είναι σούπερ κουλ και όταν δεν θα «μπορεί» να βγει για ποτό με τους φίλους του θα λέει πως είναι άρρωστος.

5. Τι εννοείς ότι θα παραδεχτεί στους φίλους του ότι στις προσωπικές του στιγμές με την κοπέλα του είναι ρομαντικός, γλυκούλης και χαδιάρης; ΧΑΧΑ! Καλέ προφανώς και θα το παίζει το απόλυτο αρσενικό!

Σε άλλα νέα, οι άνδρες είναι μεγάλα παιδιά που όταν έχουν προσωπικά θέματα είναι όντως προσωπικά!