Η συλλογή αρωμάτων μου είναι κάπως υπερβολική. Κάθε φορά που συναντώ ένα νέο άρωμα που μου αρέσει, το προσθέτω στο ράφι της συλλογής μου -το οποίο σε λίγο θα πρέπει να γίνει ντουλάπι για να τα χωράει. Δεν έχω τολμήσει να τα μετρήσω γιατί νομίζω θα με πιάσει απελπισία. Το περίεργο είναι ότι μου αρέσουν πολλά και διαφορετικά, από φλοράλ μέχρι γλυκά κι από mush μέχρι πικάντικα. Αυτό που όλα έχουν κοινό όμως είναι ότι είναι αρκετά έντονα ώστε να τα μυρίζω στα σεντόνια μου την επόμενη μέρα, αλλά όχι τόσο ώστε να ενοχλήσουν κάποιον σε ένα ασανσέρ.

Εγώ λοιπόν που δεν φεύγω από το σπίτι χωρίς ένα μικρό ψέκασμα πίσω από το αυτιά και τους καρπούς μου, έχω ακούσει κατά καιρούς αρκετά κοπλιμέντα. Όχι τόσα όμως, όσο το τελευταίο διάστημα που κυκλοφορώ φορώντας το τελευταίο μου κόλλημα σε άρωμα. Αν είχα 1€ για κάθε φορά που με πλησιάζουν να με ρωτήσουν ποιο άρωμα φοράω, θα… αγόραζα ένα μπουκάλι ακόμα!

Μιλάω φυσικά για το Idôle l’Intense, το νέο άρωμα της Lancôme. Ακόμα πιο τολμηρό και θαρραλέο από το Idôle που κυκλοφόρησε το 2019, αυτό εδώ είναι ένα αισθησιακό, chypre floral άρωμα. Κάθε φορά που το φοράω νιώθω κάπως πιο δυνατή, σαν να είναι όλα πιθανά. Και κάθε φορά που με ρωτάνε ποιο άρωμα φοράω χαμογελάω γιατί ξέρω ότι είναι αυτή η ακαταμάχητη ομορφιά των λουλουδιών που κάνει αισθητή την παρουσία της παντού. Absolute τριαντάφυλλο της Grasse, πράσινο άρωμα αιθέριου ελαίου ροδοπέταλων από την Isparta, τρία αποστάγματα γιασεμί και λευκές chypre νότες. Εδώ δεν αντιστάθηκα εγώ που έχω τόσα αρώματα, πώς θα αντισταθούν οι άλλοι;

Το μπουκάλι γεμίζει ξανά για να μειώνεται ο περιβαλλοντικός αντίκτυπος (κάτι που είναι σίγουρα plus) και έχει πάχος μόλις 15 χιλιοστά, οπότε μπορώ να το έχω πάντα μαζί μου και να σαγηνεύω άνδρες και γυναίκες στο πέρασμά μου. Όπως ακριβώς η Zendaya -εντάξει όχι ακριβώς έτσι, αλλά θα μπορούσα!