Το Strep καινοτομεί για ακόμα μια φορά επενδύοντας στην εξειδίκευσή του στην αποτρίχωση και εξελίσσει την παραδοσιακή μέθοδο της Ανατολής σε μία νέα κατηγορία προϊόντων, το Strep Sugaring, κάνοντας εύκολα και προσβάσιμα τα οφέλη του μελιού και της καστανής ζάχαρης σε όλες τις γυναίκες. Η σειρά προϊόντων Strep Sugaring περιλαμβάνει ταινίες σώματος, ταινίες για το πρόσωπο και τις ευαίσθητες περιοχές, και κρύο κερί σε βαζάκι.

Η αποτριχωτική μέθοδος sugaring, γνωστή από την αρχαιότητα για τα ευεργετικά της αποτελέσματα τόσο στην επιδερμίδα όσο και στον οργανισμό, ήταν εξαιρετικά δημοφιλής στην Αίγυπτο, τις Αραβικές χώρες και τα παράλια της Μικράς Ασίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν διασωθεί αποτελούσε την εφαρμογή μίας φυσικής αλοιφής με βάση την ζάχαρη και άλλα φυσικά συστατικά, η οποία εμπόδιζε, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη, την ανάπτυξη των βακτηριδίων στα ζεστά κλίματα. Στη σημερινή εποχή, η ανατολίτικη μορφή αποτρίχωσης γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στον δυτικό κόσμο κερδίζοντας όλο και περισσότερο γυναικείο κοινό.

strep sugaring _ family photo

Το Strep Sugaring, εμπνευσμένο από τα βάθη της Ανατολής & βασισμένο στην πανάρχαια συνταγή, αποτελείται από συστατικά καστανής ζάχαρης και μελιού τα οποία χαρίζουν πλήθος πλεονεκτημάτων.

Χαρακτηριστικά Πλεονεκτήματα

1. Δερματολογικά Ελεγμένο
2. 100% Φυσικά Συστατικά
3. Κολλάει στις τρίχες και όχι στην επιδερμίδα
4. Μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στις «κοντές» τρίχες
5. Απομακρύνει τις ρίζες της τρίχας αφήνοντας το δέρμα απαλό για 4/6 εβδομάδες
6. Θεραπεία ομορφιάς για μεταξένια απαλότητα

strep sugaring _ wax

strep sugaring_strisce