Από το 1962 έχουν γεμίσει το καλοκαίρι μας χρώμα! Οι αγαπημένες μας flip flop για περισσότερα από 55 χρόνια έχουν ενώσει το όνομα τους με τις καλοκαιρινές μας αναμνήσεις στη θάλασσα, στη πισίνα αλλά και σε όλες τις περιπέτειες μας. Τώρα ήρθε η ώρα να φέρεις τον κόσμο σου στις σαγιονάρες σου αφού για πρώτη φορά παρουσιάζουν το Local Soul Project που δίνει την ευκαιρία  σε 3 καλλιτέχνες από την Ίμπιζα, το Τελ Αβίβ και τη Μύκονο αντίστοιχα, την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τις Havaianas σαν λευκό καμβά, ώστε να παρουσιάσουν τα έργα τους, που έχουν ως πηγή έμπνευσης τον τόπο τους.

Σε κάθε ένα από τα παραπάνω μέρη το brand Havaianas θα μεταμορφώσει ένα beach bar για όλο το καλοκαίρι, ώστε να φέρει μια Βραζιλιάνικη νότα στη Μεσόγειο. Το local soul project θα κορυφωθεί με ένα ξεχωριστό party, καθώς και μουσικά δρώμενα που θα πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα. Όλοι μπορούν να επισκεφθούν αυτούς τους προορισμούς και να ζήσουν τη δική τους αυθεντική στιγμή Havaianas.

Στην Ελλάδα φυσικά δεν είναι άλλη από την αγαπημένη μας Μύκονο, ένα από τα πιο ελκυστικά ελληνικά νησιά, που είναι γνωστό για την ιστορική του Χώρα και τα καθαρά, κρυστάλλινα νερά. Η Μύκονος αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια τον ιδανικό προορισμό για την υψηλή κοινωνία και τα δημόσια πρόσωπα. Αυτός ο τέλειος συνδυασμός πολυτελούς και ρουστίκ αισθητικής που αποπνέει το νησί είναι το ιδανικό φόντο για το καλοκαιρινό Local Soul project.

Η Μαρίνα Βερνίκου κατάγεται από την Αθήνα, αλλά όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες της εμπνέεται από την ομορφιά της Μυκόνου, τις παραλίες της, την αρχιτεκτονική της και τα τοπία της. Όλα αυτά αποτελούν τις μούσες των φωτογραφιών της για το καλοκαιρινό Local Soul Project. Μπορείς να μάθεις περισσότερα εδώ.

Paradise Beach Club

 Η διάσημη παραλία Paradise & το Paradise Club θα είναι η βάση τους για το φετινό καλοκαίρι. Από τις 20-27 Ιουλίου & 03-10 Αυγούστου στο Paradise Club θα πραγματοποιηθούν dj set live sessions.

Στις 24 Ιουλίου θα είναι η κορύφωσή του φετινού καλοκαιριού σε ένα party με εκλεκτούς καλεσμένους, αλλά και ένα μοναδικό Dj set. Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σχετική σελίδα στο Facebook εδώ.

Πιο συγκεκριμένα, θα δημιουργηθούν 6 ζευγάρια (2 για κάθε τοποθεσία) τα οποία θα  είναι διαθέσιμα προς πώληση σε συγκεκριμένα καταστήματα στην Ίμπιζα, το Τελ Αβίβ και την Μύκονο αντίστοιχα. Σε περίπτωση που επισκεφτείτε κάποιον από τους παραπάνω προορισμούς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αυτά τα συλλεκτικά ζευγάρια Havaianas μπορούν να αποτελέσουν ένα ιδιαίτερο αναμνηστικό από το ταξίδι σας.

Το πρώτο ζευγάρι απεικονίζει τη Μικρή Βενετία, πάνω σε ένα μοντέλο Slim. Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά και όμορφα σημεία στη Χώρα της Μυκόνου, όπου τα τιρκουάζ, κρυστάλλινα νερά «σκάνε» μπροστά στα πόδια σου, ενώ το λογότυπο Havaianas ξεχωρίζει πάνω στο λουράκι σε ανοιχτό γαλάζιο χρώμα. Το δεύτερο ζευγάρι απεικονίζει 3 από τους εμβληματικούς ανεμόμυλους του νησιού ανάμεσα στο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας, πάνω σε ένα μοντέλο TOP.