Ποια γυναίκα δεν λατρεύει τις μπότες; Και ποια γυναίκα δεν έχει παραπονεθεί πως τα πόδια τις… υποφέρουν κάθε φορά που τις φοράει;

Λοιπόν, εμείς είμαστε εδώ για σένα, για να σε βοηθήσουμε να σβήσεις τον πόνο από τα πόδια και να φορέσεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εκείνες τις over the knee που έχεις και… κάθονται, περιμένοντας!

1. Ψάξε μπότες, οι οποίες είναι από μαλακά υφάσματα και σουέντ. Δώσε ιδιαιτερη προσοχή στο σημείο που οι ραφές είναι στο εσωτερικό της μπότας και δοκίμασε αν έρχονται σε επαφή με τα πόδια σου. Κατά προτίμηση, επέλεξε εκείνες που δεν έχουν καθόλου ραφές.

2. Μην αγοράζεις παπούτσια μόνο και μόνο επειδή σου αρέσουν. Με το που δοκιμάσεις για πρώτη φορά τις μπότες που θες να αγοράσεις, πρόσεξε αν είναι άνετες, αν δεν είναι μην περιμένεις ότι θα ανοίξουν περισσότερο στο μέλλον.

3. Διάλεξε μια μπότα που υποστηρίζει το φυσικό σχήμα του ποδιού σας. Η πολύ flat εκδοχή, μπορεί να να είναι άβολη και κακή επιλογή, άρα don’t.

4. Κοίταξε καλά τις μπότες σου από μπροστά, αν είναι στενό το σχήμα, τότε 100% θα σε πιέσουν πολύ όταν τις δοκιμάσεις.

5. Οι φουσκάλες στα πόδια, προκαλούνται από την τριβή, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να τα κρατάς στεγνά και καθαρά. Όσο τα προσέχεις, η τριβή δεν θα σε ενοχλήσει στιγμή.

6. Ένα πολύ καλό τρικ για να αποφύγεις τα χτυπήματα και τις φουσκάλες, είναι να φορέσεις μια κάλτσα επιπλέον. Έτσι με αυτή την προστασία, θα αποφύγεις τυχόν ενοχλήσεις.

7. Απέφυγε τις βαμβακερές κάλτσες, δεδομένου ότι μαζεύουν όλη την υγρασία. Η νάιλον εκδοχή τους, μπορούν να μειώσουν την τριβή και στην συνέχεια οι μπότες να μην σας χτυπήσουν.

8. Για να κρατήσεις στεγνά τα πόδια σου, πριν φορέσεις τις αγαπημένες σου μπότες, ρίξε λίγο ταλκ στον πάτο τους. Δοκιμασμένο και αποτελεσματικό τρικ.