Η δημιουργία του τέλειου outfit μπορεί να είναι μια διασκεδαστική διαδικασία αλλά αποτελεί και challenge, και ακόμη και τα πιο έμπειρα άτομα μπορεί μερικές φορές να πέσουν σε στιλιστικά λάθη. Εδώ είναι 5 κλασικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε όταν χτίζετε την εμφάνισή σας:

Αγνοώντας το fiting

Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη είναι να φοράτε ρούχα που δεν σας ταιριάζουν στον σωματότυπό σας. Είτε είναι πολύ στενό είτε πολύ φαρδύ, τα ρούχα που δεν εφαρμόζουν σωστά μπορούν να γκρεμίσουν ολόκληρη την εμφάνισή σας. Είναι σημαντικό να φοράτε κομμάτια που σας κολακεύουν, ενισχύοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας και παρέχοντας άνεση.

Παραβλέποντας την περίσταση

Το να ντυθείτε ακατάλληλα για την κάθε περίσταση είναι σημαντικό. Είτε είναι πολύ casual για μια επίσημη εκδήλωση είτε πολύ επίσημο για μια casual έξοδο, η ασυμφωνία του ντυσίματος με την περίσταση μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίσετε για λάθος λόγους. Πάντα να λαμβάνετε υπόψη τη φύση, τον τόπο και την αναμενόμενη ενδυμασία της κάθε εκδήλωσης για να πετύχετε την τέλεια ισορροπία.

Πάρα πολλές τάσεις μαζί

Αν και είναι υπέροχο να αγκαλιάζεις τις τρέχουσες τάσεις της μόδας, η υπερφόρτωσή τους μπορεί να οδηγήσει σε ένα συγκεχυμένο outfit. Είναι καλύτερα να ενσωματώσετε ένα ή δύο trend κομμάτια στο ντύσιμό σας και να κρατήσετε τα υπόλοιπα διαχρονικά. Αυτή η προσέγγιση διασφαλίζει ότι η εμφάνισή σας είναι σύγχρονη χωρίς να είναι φλύαρη.

Παραμέληση της άνεσης

Η θυσία της άνεσης για το στυλ μπορεί να οδηγήσει σε μια κουραστική εικόνα. Εάν δεν είστε άνετα με αυτό που φοράτε, θα φανεί. Η αυτοπεποίθησή σας και ο τρόπος που κινείστε στο χώρο είναι αναπόσπαστα στοιχεία για να τραβήξετε τα βλέμματα. Επιλέξτε ρούχα που σας επιτρέπουν να κινείστε ελεύθερα και να αισθάνεστε καλά.

Ξεχνώντας τα αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ μπορούν να απογειώσουν ή να καταστρέψουν ένα outfit. Είναι οι τελευταίες πινελιές που μπορούν να αναδείξουν μια απλή εμφάνιση σε κάτι ιδιαίτερο. Ωστόσο, το κλειδί είναι η ισορροπία. Τα υπερβολικά αξεσουάρ μπορούν να κάνουν “φασαρία” στην εμφάνισή σας, ενώ αν δεν φορέσετε τίποτα απλά κάνει το ντύσιμο να φαίνεται ημιτελές. Επιλέξτε κομμάτια που συμπληρώνουν το ντύσιμό σας και εκφράζουν το προσωπικό σας στιλ.

Όσο αποφεύγουμε αυτά τα 5 κλασικά λάθη, μπορούμε να χτίσετε look που όχι μόνο φαίνονται υπέροχα αλλά αντικατοπτρίζουν επίσης την ατομικότητά μας και ταιριάζουν στον τρόπο ζωής μας. Η μόδα είναι να εκφράζεις αυτό που είσαι, οπότε φορέστε ό,τι σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση και άνεση.

Διάβασε επίσης:

Άκρως θηλυκή σεζόν με τη νέα συλλογή της Calzedonia