Ο καρκίνος του μαστού είναι ο πιο διαδεδομένος τύπος καρκίνου παγκοσμίως. Με την σωστή πρόληψη όμως, είναι πιθανό να αποφευχθούν τα χειρότερα. Για να μπορέσεις να καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει πολύ καλά στην ψηλάφιση του στήθους σου, μπορείς να παρατηρήσεις ένα πολύ συγκεκριμένο σημάδι που πρέπει να σε βάλει σε υποψίες.

Η Κλερ Γουόρνερ μοιράστηκε την ιστορία της με τα social media, η οποία γρήγορα πήρε μεγάλες διαστάσεις. Συγκεκριμένα ανέβασε μία φωτογραφία της με το σημάδι που την αφύπνισε και πολλές το παραβλέπουν. Έγραψε λοιπόν:

«Αυτή είναι η φωτογραφία του αριστερού μου στήθους. Η μικρή μοβ μελανιά είναι το σημάδι που άφησε η βιοψία. Το μικροσκοπικό λακκάκι, πάνω αριστερά, είναι ένα από τα λιγότερο γνωστά συμπτώματα του καρκίνου του μαστού. Εγώ το εντόπισα χάρη σε μια φωτογραφία στο Facebook. Και ήμουν τυχερή, διότι το παρατήρησα πολύ νωρίς. Δεν ένιωσα κανένα εξόγκωμα στο στήθος μου. Ακόμα δεν το νιώθω. Τελικά είναι ένα μικρό ογκίδιο και με μια επέμβαση, χημειοθεραπεία και ραδιοθεραπεία θα το νικήσω».