Η Havaianas «παίζει σε άλλο level» δημιουργώντας το δικό της χάρτη μέσα στο Fortnite, το παιχνίδι που λατρεύουν εκατομμύρια gamers στον κόσμο. Με αφορμή την κυκλοφορία της συλλογής με σχέδια από το Fortnite, η Havaianas εξέπληξε τους gamers δημιουργώντας το Havaianas Summer Island μέσα στο παιχνίδι, έναν αποκλειστικό χάρτη σε σχήμα σαγιονάρας με πολλές εκπλήξεις.

Το νησί σχεδίασαν οι Agência Cheil, Alan ‘Shinohara’ Garcia και Mateus ‘Derponce’ Yoshitani, γνωστοί gamers με εμβληματικές παραγωγές και έξυπνες κινήσεις στο παιχνίδι. Έτσι η Havaianas κατάφερε να μπει στον κόσμο των gamers με εκπλήξεις που μπορείς να ανακαλύψεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κάθε παίκτης μπορεί να έχει πρόσβαση στο νησί μέσω του κωδικού 6301-8935-3098.

«Η Havaianas, χρησιμοποιώντας την δημιουργικότητα της, κατάφερε να ενταχθεί στον κόσμο του Fortnite, πηγαίνοντας τη φαντασία των θαυμαστών του σε άλλο επίπεδο και δημιουργώντας μια συναρπαστική εμπειρία για τους gamers σε όλο τον κόσμο. Όλα ξεκίνησαν με την ιδέα της δημιουργίας ενός γιγαντιαίου νησιού στο σχήμα μιας σαγιονάρας Havaianas, το οποίο θα διαχωριζόταν σε τρία διαφορετικά σενάρια, έτσι ώστε το κάθε ένα να αντικατοπτρίζει τα χαρακτηριστικά των χωρών στις οποίες θα κυκλοφορούσε η συλλογή. Δεδομένου ότι το έργο ήταν τεράστιο, είχαμε την πολύτιμη βοήθεια της Mayara “Mei” Miranda και του Victor Santana, οι οποίοι βοήθησαν κυρίως στη διακόσμηση του χάρτη. Φτάσαμε στο μ’εγιστο δυνατό όριο στο Creative Mode, για να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία “Object Hunt” που είχαν δει μέχρι τώρα οι παίκτες του Fortnite», αναφέρει ο Alan Shinohara.

Τι καλύτερο να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου παιχνίδι, χαλαρός φορώντας τις άνετες Havaianas με το Unicorn Llama Pickaxe ή το Battle Bus; Διάλεξε την αγαπημένη σου από τη συλλογή Havaianas vs.Fortnite στο havaianas-store.com, τα καταστήματα Havaianas, και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.