Αν ετοιμάζεσαι να γίνεις νύφη και όλες οι λεπτομέρειες σε έχουν αγχώσει, τότε ψυχραιμία γιατί πρέπει να το απολαύσεις. Δεν είναι μόνο ο γάμος, αλλά και η διαδικασία πριν από αυτόν είναι όσα θα θυμάσαι. Θέλεις εκείνη η μέρα να είναι τέλεια και λογικο. Δεν μπορείς να αποφασίσεις όμως τι χτένισμα να κάνεις στα μαλλιά σου.

Βρήκαμε 5 σούπερ ντούπερ ιδέες για να έχεις στο μυαλό σου, και μη ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό. Ό,τι και να αποφασίσεις για εκείνη την ημέρα, σίγουρα θα βρεις το κατάλληλο.

1. Η κλασσική πλεξούδα που είναι must, γίνεται περισσότερο εντυπωσιακή αν της τοποθετήσεις μια ωραία στέκα κατά μήκος της.

νυφικο χτενισμα

2. Μπορείς να φτιάξεις στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου μια πανέμορφη κοτσίδα με ανθάκια πάνω της. Ένα φουλ καλοκαιρινό χτένισμα.

νυφικο χτενισμα1

3. Φεύγοντας από την πλεξούδα και την κοτσίδα, μπορείς να αφήσεις τα μαλλιά σου ανέμελα με μπούκλες περνώντας τους όμως ένα καλοκαιρινό στεφάνι. Αν παντρευτείς σε ένα εκκλησάκι, είναι ό,τι πρέπει.

νυφικο χτενισμα2

4. Ο γυριστός κότσος, είναι πάντα η πιο safe επιλογή για να είσαι σικ και κομψή.

νυφικο χτενισμα3

5. Τέλος, αυτό είναι το πιο πανέμορφο χτένισμα που μπορείς να κάνεις. Μία κοτσίδα με πλεξούδες θα σου δώσει την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση που θέλεις την ημέρα του γάμου σου.

νυφικο χτενισμα4