Το Πάσχα πλησιάζει και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε προγραμματίσει μια σύντομη απόδραση σε κάποιο κοντινό ή πιο μακρινό προορισμό. Μπορεί ο καιρός να μην είναι ακόμη κατάλληλος για να ξεκινήσουμε τις πρώτες βουτιές, όμως η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη.

Ήρθε η στιγμή, λοιπόν, να προμηθευτείς τα πρώτα σου αντηλιακά για φέτος. Θα ήταν καλό το 2023 να μην σκεφτείς μόνο την προστασία του προσώπου και του σώματός σου αλλά και του περιβάλλοντος. Τα προϊόντα που θα βρεις στην αγορά είναι αναρίθμητα. Γι’ αυτό κι εσύ ήρθε η ώρα να κάνεις μια έξυπνη επιλογή και να γνωρίσεις τη σειρά Vinosun Protect της Caudalie.

Η νέα σειρά περιλαμβάνει 6 αντηλιακά προϊόντα και 1 after-sun, τα οποία είναι ασφαλή για την επιδερμίδα αλλά και για τη φύση. Η αντηλιακή σειρά της Caudalie προστατεύει αποτελεσματικά το πρόσωπο και το σώμα από τις ακτίνες UVA/UVB, προσφέροντας παράλληλα αντιοξειδωτική δράση στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Σημαντικό πλεονέκτημα των προϊόντων είναι η ελαφριά, μη λιπαρή προστασία που απορροφάται γρήγορα από την επιδερμίδα και γίνεται απόλυτα αόρατη. Πρόκειται για μια καθαρή σύνθεση, φιλική προς τον ωκεανό, που χαρίζει ταυτόχρονα και λαμπερό μαύρισμα. Με νότες από άνθη πορτοκαλιάς, γάλα καρύδας και λευκό γιασεμί, η σειρά Vinosun Protect είναι εξαιρετικά απολαυστική.

Όσον αφορά την προστασία του πλανήτη, το πρόγραμμα 100% Plastic Collect υλοποιείται από την εταιρεία Second Life, που ιδρύθηκε από τον Tristan Lecomte. Είναι το πρώτο πρόγραμμα παγκοσμίως που έχει πιστοποίηση από τον οργανισμό Control Union, ακολουθώντας το πρότυπο Plastic Reduction Standard του οργανισμού Verra. Η Caudalie, συμμετέχοντας ενεργά, συλλέγει και ανακυκλώνει όση ποσότητα πλαστικού χρησιμοποιεί. Η κατανάλωσή της σε πλαστικό είναι σταθερή από το 2019 ενώ η εταιρεία αναπτύσσεται. Από το 2020 έχουν συλλεχθεί 1.710 τόνοι πλαστικού.