Δεν θεωρείται άδικα το απόλυτο φάρμακο!

Η ασπιρίνη είναι μακράν το πιο διαδεδομένο φάρμακο στον πλανήτη. Σε κάθε πόνο που αντιμετωπίζουμε, η πρώτη μας αντίδραση είναι να πάρουμε ασπιρίνη. Τώρα όμως μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε πολύ διαφορετικά για καθημερινά προβλήματα, που δεν γνωρίζαμε.

Ποια; Διαβάστε και θα καταλάβετε!

-Για το πρόσωπο

Το βασικό συστατικό της ασπιρίνης, είναι το σαλικυλικό οξύ. Μια από τις ιδιότητές του, εκτός από το να… σβήνει τον πονοκέφαλο, είναι και η εξαφάνιση των σπυριών του προσώπου. Λιώσε δυο ασπιρίνες σε ένα μπολ με νερό και πλύνε το πρόσωπό σου για να δεις τα αποτελέσματα.

-Μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης του καρκίνου

Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης σε πρόσφατη έρευνά του, ανακάλυψε πως η χρήση ασπιρίνης σε ημερήσια βάση, μπορεί να μειώσει την εμφάνιση του καρκίνου κατά 20%. Δεν το λες και λίγο…

-Εξαφανίζει τους κάλους

Αν έχουν γεμίσει τα χέρια σου από κάλους, ειδικά αν πηγαίνεις γυμναστήριο, τότε η ασπιρίνη θα τους εξαφανίσει. Απλά πλύνε τα χέρια σου με λιωμένη ασπιρίνη και θα μαλακώσουν αμέσως…

-Θεραπεύει από την πιτυρίδα

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι. Το σαλικυλικό οξύ κάνει και εδώ… θαύματα, καθώς κάνει απολέπιση στο κρανίο και απομακρύνει την πιτυρίδα.