Σίγουρα αν κοιτάξεις στο νεσεσέρ σου θα βρεις όχι ένα, όχι δύο αλλά τουλάχιστον πέντε κραγιόν. Και μπορεί ο καλός σου να αναρωτιέται, τι τα θες τόσο κραγιόν εσύ την απάντηση την ξέρεις βαθιά μέσα σου. Και αν δεν την ξέρεις θα σου δώσω εγώ τώρα πέντε λόγους για να γίνει το αγαπημένο σου καλλυντικό.

Το κραγιόν είναι ένα από τα απαραίτητα καλλυντικά για το μακιγιάζ σου αφού μπορούν να σε μεταμορφώσουν στο λεπτό. Οι δυνατότητες σου είναι ατελείωτες και μπορείς να το ταιριάξεις ακόμα και με το αγαπημένο σου φόρεμα.

Δοκίμασε να κάνεις το τεστ! Φόρεσε ένα κραγιόν για κάθε εβδομάδα και στο τέλος της εβδομάδας θα αισθάνεσαι περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είναι ένα μικρό τρικ για να νιώθεις πιο σίγουρη κάθε μέρα αρκεί μόνο να επικεντρωθείς στα χείλη σου.

Το να φοράς γυαλιά δυσκολεύει το να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου στο μακιγιάζ σωστά; Ε λοιπόν το κραγιόν είναι το μόνο που χρειάζεσαι. Διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα και είσαι έτοιμη.

Εαν μπορείς να ταιριάξεις το κραγιόν με το φόρεμα σου τότε ειλικρινά συγχαρητήρια! Τα κοπλιμέντα θα σου έρχονται από δεξιά και αριστερά και εσύ θα χαμογελάς συνέχεια.

Υπάρχει ένα κραγιόν για κάθε περίπτωση προκειμένου να διαλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει καλύτερα. Μάλιστα στην περίπτωση της Avon που λάνσαρε το νέο της κραγιόν μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα από 20 αποχρώσεις (ή και τις 20 γιατί όχι)!

Capture

Το κραγιόν Mark. Prism, μια νέα συλλογή που απευθύνεται σε κάθε λαμπερό κορίτσι. Έρχεται και συστήνεται με απίστευτα λαμπερά, έντονα χρώματα σε 20 μοντέρνες αποχρώσεις, 11 φουτουριστικές & 9 Celestial Nude. Σε κάθε κίνησή σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα χείλη σας θα λάμπουν με ένα εκθαμβωτικό χρώμα που θα σας κάνει να κερδίζετε τις εντυπώσεις πριν πείτε μία λέξη!

Capture

Εκθαμβωτική λάμψη που αντανακλά

Η Avon ανέπτυξε μια αποκλειστική φόρμουλα που δίνει στα χείλη χρώμα που ακτινοβολεί με κάθε σας κίνηση. Το Pearl Elixir είναι ένα μοναδικό μείγμα, αποτελούμενο από 4,5 εκατομμύρια πρισματικές πέρλες που περιλαμβάνονται σε κάθε κραγιόν και αιχμαλωτίζουν το φως, καθώς κινείστε. Αυτή η απαλή φόρμουλα γεμίζει τα χείλη με έντονο, πλούσιο χρώμα και παρέχει από μέτρια έως πλήρη κάλυψη που διαρκεί για ώρες!

Έντονο χρώμα με ένα πέρασμα

Τα γυαλιστερά κραγιόν έχουν συνήθως τη φήμη ότι το χρώμα τους ξεθωριάζει, αλλά το κραγιόν Prism επαναπροσδιορίζει την έννοια της λάμψης με δυνατότητα από μέτρια έως και πλήρη κάλυψη. Και οι 20 αποχρώσεις, από τις κλασικές έως και τις πολύ έντονες και τολμηρές, προσφέρουν εντυπωσιακό χρώμα για να βεβαιωθείτε ότι τα χείλη σας έχουν ότι χρειάζεται για να τραβήξουν τα βλέμματα. Συνεχίστε να κινήστε για να συνεχίσετε να λάμπετε!